- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Bugün seni en iyi ben anlarım. O yorgunluğu bilirim … Bence bugun diyet yapmamak hakkındır arkadaşım. Ceza verilecekse bana verilsin senin yerineBen bugün tamamen diyet dışı yedim.
Hiç yürüyemedim de.
Ama çok yoruldum.
Benim için oldukça hüzünlü bir gündü.
Ceza alacaksam boynum kıldan ince.
Oyy kıyamam.Bugün seni en iyi ben anlarım. O yorgunluğu bilirim … Bence bugun diyet yapmamak hakkındır arkadaşım. Ceza verilecekse bana verilsin senin yerineCemoos lütfen
Oslemcim sıkma kendini Allah içini ferahlatsinBen bugün tamamen diyet dışı yedim.
Hiç yürüyemedim de.
Ama çok yoruldum.
Canım benim çok iyi anlıyorum seni. Kolay olmamıştır. Çok taze Rabbim sabır versin. Bende profilde bundan bahsettiğini anlamayıp güldüm canım burayı görmemiştim kusuruma bakmaBen bugün tamamen diyet dışı yedim.
Hiç yürüyemedim de.
Ama çok yoruldum.
Canım benim çok iyi anlıyorum seni. Kolay olmamıştır. Çok taze Rabbim sabır versin. Bende profilde bundan bahsettiğini anlamayıp güldüm canım burayı görmemiştim kusuruma bakmaüstüme alindim diye öylesine söylüyorsun sandım
Hem pilav hem ekmek hem tavuk suyundaki şehriye çok fazla olmuş böyle devam etme.kizlae ben yenek yedim eve gelince
ama keske yemeseydim midem kotu oldu
bugun
nohutlu pilav
karniyarik ici
ekmek
tavuk suyu corbasi ictim
sabah da 2 dilimden tost yapmistim
meyve suyu ictim mevlid kandilinde dagitmislardi
su bi litre ancak icmisimdir
3500 adim attim o kadar yemek yemek istemiyorum kizlar ya bok gibi fizigim var hicbir sey yakismiyor bana
Ben menüleri egzersiz ve su takibini yapıyorum Cho tartı takibi yapıyor arte.
Tamamdır.Ben menüleri egzersiz ve su takibini yapıyorum Cho tartı takibi yapıyor arte.
Ama sorun olmaz yeter ki görelim takip edelim.
Seni izinli yazmıştım açayım mı
3 u bir arada değildir seninki aggzshhdYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Nescafe içen sorulmuş, ben içiyorum. Sade içiyorum. Türk kahvesi çarpıntı yapıyor. Nescafeme dokunmayın.