Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Aynı durumdayız. 4,5 yasındaki oğlum ilk gün hoplaya zıplaya gitti şimdi uyanır uyanmaz anneokuluna gitmeyeceğim diye ağlıyor. bide okul çok zor diyor. konuşuyorum her sabah heveslensin diye yeni farklı kıyafetler giydiriyorum bak diyorum bakalım öğretmenin kıyafetlerini beğenicekmi diyorum. sonra birde günleri saydırıyorum şukadar gün daha gideceğiz sonra tatil olacak diyorum. biraz yatışıyor gidiyor. ama her sabah bu olay tekrarlanıyor şu ara.
yazdıkların banada güç verdi. vazgeçmeyi hiç düşünmüyorum.

2-3 yaşta bu sene için vazgeçen çok anne var ama seneye zorlanmayacaginin garantisi yok.
Çocuklar sorumluluklarını yapmak nasıl öğrenmeli
Sosyallesmeleri,kas gelisimleri için de çok önemli
Uyaran etkisi var zaten okulun.
Bazılarında duydum büyümek istiyorsan okula gidelim demişler ise yaramış ama geçici çözüm bunlar.
En sağlamı doğru ve net anlatmak.
Travma yaşayan çocuklar için demiyorum ama istemeyen,ağlayan,huysuzluk yapan çocuklar için disiplin ve kararlılık şart.

selam kızlar herkesin kandili mübarek olsun hayırlı kandiller geçirmenizi dilerim

dün akşamı erken kapattığım ve katı yemediğim için bu sabah tartıya bi heves çıktım bide ne göreyim +100 gr ben şok
tabi peşine regl oldum heeee dedim şişliğin sebebi belli oldu
ama pazartesiye kadar biticek olması ve şişliğin gideceği beni sevindirdi
o yüzden çok sevinmeyin pazartesi yine eksilerdeyim

Kızlar akşam yemeği de hazır biber dolması yaptım.
Avuç içi kadar dolmalar lokmalık ahgxhxhx
3-5 yoğurtla salatayla yerim artık.
Öyle koca koca değil minik
Akşam yemeği yok tarhana çorbası makarna yaptım çocuklara ben ne yesem yaa☹ biraz uzatsan biber dolmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…