Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Günaydınlar bol eksili bi gün dilerim

Kahvaltı ; bir yumurtadan omlet, bir saltatalık, bir dilim peynir , çay ve bir dilim tb ekmek (bu kahvaltıdan bıktım yarın değiştirmem lazım)

Ara öğün ;henüz yemedim ama şimdiden yazayım dedim; bir su bardağı chia puding (az kalorili seveni varsa öneririm mutlaka yapın)

Cemoos
Chocolita

Tam sporumu yapayım dedim saniyesinde mutfaga gidip buzdolabıni açıp balik yağını alıp yere düşürdüler sese gittim sise kirilmis her yer kırık yag kabasini aldim halı iki parca ince olandan makinaya attim ama yerdeki fayansdan balik kokusu çıkmıyor
Uyuyunca önce yag sökücü dokucem oyle silecegim inş cikar başıma ağrılar girdi modum düştü

Hiiiii çok geçmiş olsun canım en korktuğun sey yaa bu , her sabah verince şişeyi eline almak istiyor ve korkutuyor bu beni vermeyincede ağlıyor her sabah aynı döngü umarım kolay çıkar fayanstan

Vayyy kırbaçlı takip çoook severim şaka bir yana da su gerçekten önemli, sadece kilo vermek için değil böbrekler için de hayati, bir akrabam yeterli su içmediği için böbrekleri çalışmadığından organ nakli oldu.
Disiplinli olmanızı takdir ettim doğrusukurallar koymuşsunuz herkes uymalı bence zira kilo da sağlık açısından zararlı gençken çok anlaşılmıyor ama yaş ilerleyince kilo yüzünden birçok hastalık oluyor, yaptım mı 1. liğe oynarım diyorsun helal olsun

Sohbetinizin ortasından dalıyorum ama kusuruma bakmayın, haydi ben kaçtım raporlar beni bekler

Vayyy mune gelmiş o muhteşem profilinle konuya da ayrıca yakistin eheh bilgilendirme için çok teşekkür ederiz su bildirimlerimizi yapalım arkadaşlar unutmayalım

Merhabalar Arkadaşlar,
Gününüz güzel geçsin.
Sahanda yumurta yedim kahvaltıda.
4 yumurta ile yaptığımdan bayağı tok tuttu. Yanında 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Suyum henüz 1 lt.de onu 2,5 lt yapmam lazım gün sonuna kadar.
Öğlen yemek yemeyeceğim.
1 porsiyon meyve yedim az evvel.
Sade Türk kahvesi yapacağım.
Akşam yemeğimde ızgara et var.
1 dilim de tam buğday ekmeği yerim yanında.
Cemoos ben akşam tüm menümü, suyumu ve egzersizimi paylaşırım tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…