- 30 Aralık 2009
- 4.151
- 15.685
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumdayız. 4,5 yasındaki oğlum ilk gün hoplaya zıplaya gitti şimdi uyanır uyanmaz anneokuluna gitmeyeceğim diye ağlıyor. bide okul çok zor diyor. konuşuyorum her sabah heveslensin diye yeni farklı kıyafetler giydiriyorum bak diyorum bakalım öğretmenin kıyafetlerini beğenicekmi diyorum. sonra birde günleri saydırıyorum şukadar gün daha gideceğiz sonra tatil olacak diyorum. biraz yatışıyor gidiyor. ama her sabah bu olay tekrarlanıyor şu ara.Herkes şuan aynı durumda.
Kapıdan içeri giren çocuklar bugün okul tatil dimi diyor
Ben böyle zorlamasak mi diye düşündüğüm bir çocuğu son günlerde alışmış gördüm.
Bence ısrar etmelisin.
Yemek yemeyen,ağlayan,altını ıslatma ya başlayan çocuklar var uyum sağlamaya başladılar.
Sadece ağlaması ve istememesine bakarak göndermeden seneye çok zorlanirsin.
2-3 yaşta bu sene için vazgeçen çok anne var ama seneye zorlanmayacaginin garantisi yok.Aynı durumdayız. 4,5 yasındaki oğlum ilk gün hoplaya zıplaya gitti şimdi uyanır uyanmaz anneokuluna gitmeyeceğim diye ağlıyor. bide okul çok zor diyor. konuşuyorum her sabah heveslensin diye yeni farklı kıyafetler giydiriyorum bak diyorum bakalım öğretmenin kıyafetlerini beğenicekmi diyorum. sonra birde günleri saydırıyorum şukadar gün daha gideceğiz sonra tatil olacak diyorum. biraz yatışıyor gidiyor. ama her sabah bu olay tekrarlanıyor şu ara.
yazdıkların banada güç verdi. vazgeçmeyi hiç düşünmüyorum.
Sağlıklı, mutlu nice güzel yaşlar diliyorum. Sevgiler.Teşekkür ederim kızlar.
nice mutlu yaşlar diliyorumTeşekkür ederim kızlar.
Kalori harcıyorum diyelimYaaaa yorma kendini
Çok harcama lazım olurKalori harcıyorum diyelim
Akşam yemeği yok tarhana çorbası makarna yaptım çocuklara ben ne yesem yaa☹ biraz uzatsan biber dolmasiKızlar akşam yemeği de hazır biber dolması yaptım.
Avuç içi kadar dolmalar lokmalık ahgxhxhx
3-5 yoğurtla salatayla yerim artık.
Öyle koca koca değil minik
Birinci olmak çok heyecanlı sen bilirsin yaniiiAnnem bir takım günahlar işlemem için çabalıyor. Neyse az yeyip bırakcam bunu başarırsam benden olmuş demek
Takımın yüzdesini düşünürsen seni picaklarim yeme hiç bişeyAnnem bir takım günahlar işlemem için çabalıyor. Neyse az yeyip bırakcam bunu başarırsam benden olmuş demek
Ahahaah konuş konuş böyle söyle banaBirinci olmak çok heyecanlı sen bilirsin yaniii
Aç mı kalayım ucundan yiyecem tıka basa değilTakımın yüzdesini düşünürsen seni picaklarim yeme hiç bişey