Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Cemoos Cemoos pazartesi akşamı 20:46'da yazdığım mesajım. Ekran görüntüsünü de paylaşayım istedim.
Arka arkaya çok etiketledim adını, paylaştım. Pardon.

Eklentiler

• Screenshot_20230926_042911_Chrome.jpg
    Screenshot_20230926_042911_Chrome.jpg
    117,8 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba hatunlar hepinize bol şans diliyorum umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız🙏

Su meselesini birkaç mesajda gördüm ukalalık olarak görmezseniz şayet, günde en az 8 bardak su içilmesi gerektiği hepimizce malum ama suyu uygun zamanlarda içmek önemlidir, mesela sabah kalkar kalkmaz aç karnına 1 bardak su içilmesi faydalıdır, su içtikten 30 dakika sonra yemek yenilmelidir, yemek yerken su içmeyin yemekten 30 dakika sonra için yatmadan önce de mutlaka 1 bardak su için, bir de size tavsiyem gün içinde kendinizin hazırladığı 1 bardak şekersiz limonatayı için, hem vücuttaki toksinleri atar hem bağışıklık sistemini güçlendirir hem de yağ yakmaya yardımcı olur.
Muneeee abla hoşgeldin yaaa senin adını görünce aha dedim bu sefer bittik neyse ki havadan sudan konustugumuz için sorun yok 🤭
Abla hergun su takibi yapıyoruz.
Sabahları bir bardak su içmek zorunlu.
İçmeyenlere ceza veriyoruz aldım elime kırbacı 🙈
Yaaa mune gördün mü bu hafta bussuru kilo verdim ben birinci oldum 😂

Bende matematik öğretmeniyim. 2. sınıfta çalışmaya başladım bende. Sakin ol öğrenciyim diye kendini ezme ezdirme. Ne kadar dik durursan o kadar iyi
Ohağ sen matematik ogretmenimiydin

Bundan sonra çocuklarin cozemedigim problemlerini kime soracagimi buldum asfgagsgfgfagdgagdgfagaagdffaf

Kızlar gunaydinnnn 😘
Uyanınca suyumu ictim
Gece çok fazla acıktım o yüzden bugün erken kahvaltı yaptım şimdi yedim öğlene kadar duramazdim tutsun dedim.
3 adet ceviz bir tane mini sigara böreği kahvaltim.

Öğlen evde yerim.
Ya haşlanmış yumurta ya omlet
Peynir,domates,salatalık
Çay düşünüyorum.

Günaydın hanımlar
Cemoos Cemoos taşınma telaşına girdim ,yerime başkası gecene kadar günün özetini ,gec de olsa paylaşmaya çalışacam
Kahvaltı: Müsli
Ara öğün : brokoli salatası
Akşam: 2 köfte, salata, bir avuç p.kizartma
12 bardak su ,yeşil Çay, Nescafe
Eki Görüntüle 3307489 hayırlı kandiller ☆
Kolay gelsin yadee ben seni etiketliyorum ama taşınma işin olduğunu bilmiyordum
Arada uğramaya çalış hayırlı kandiller 🌸

ay cok sukur varmis benim gibi bana ozelde. daha cok tavsiye verir misin o kadae korkuyorum ki
Önce tedirgin olmayı bırak. Korktukça panik yaparsın. Öğrenci bunu farkederse sıkıntı. Kendinden emin olmak zorundasın. Ve mesafeyi koru en baştan

X