- 6 Nisan 2010
- 3.783
- 13.827
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam gördüm kusura bakma yine kaçırmışımCemoos pazartesi akşamı 20:46'da yazdığım mesajım. Ekran görüntüsünü de paylaşayım istedim.
Arka arkaya çok etiketledim adını, paylaştım. Pardon.
Muneeee abla hoşgeldin yaaa senin adını görünce aha dedim bu sefer bittik neyse ki havadan sudan konustugumuz için sorun yokMerhaba hatunlar hepinize bol şans diliyorum umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız
Su meselesini birkaç mesajda gördüm ukalalık olarak görmezseniz şayet, günde en az 8 bardak su içilmesi gerektiği hepimizce malum ama suyu uygun zamanlarda içmek önemlidir, mesela sabah kalkar kalkmaz aç karnına 1 bardak su içilmesi faydalıdır, su içtikten 30 dakika sonra yemek yenilmelidir, yemek yerken su içmeyin yemekten 30 dakika sonra için yatmadan önce de mutlaka 1 bardak su için, bir de size tavsiyem gün içinde kendinizin hazırladığı 1 bardak şekersiz limonatayı için, hem vücuttaki toksinleri atar hem bağışıklık sistemini güçlendirir hem de yağ yakmaya yardımcı olur.
Ohağ sen matematik ogretmenimiydinBende matematik öğretmeniyim. 2. sınıfta çalışmaya başladım bende. Sakin ol öğrenciyim diye kendini ezme ezdirme. Ne kadar dik durursan o kadar iyi
Hayırlı kandiller olsun
Evet canım at beklerimOhağ sen matematik ogretmenimiydin
Bundan sonra çocuklarin cozemedigim problemlerini kime soracagimi buldum asfgagsgfgfagdgagdgfagaagdffaf
Kolay gelsin yadee ben seni etiketliyorum ama taşınma işin olduğunu bilmiyordumGünaydın hanımlar
Cemoos taşınma telaşına girdim ,yerime başkası gecene kadar günün özetini ,gec de olsa paylaşmaya çalışacam
Kahvaltı: Müsli
Ara öğün : brokoli salatası
Akşam: 2 köfte, salata, bir avuç p.kizartma
12 bardak su ,yeşil Çay, Nescafe
Eki Görüntüle 3307489 hayırlı kandiller ☆
Önce tedirgin olmayı bırak. Korktukça panik yaparsın. Öğrenci bunu farkederse sıkıntı. Kendinden emin olmak zorundasın. Ve mesafeyi koru en baştanay cok sukur varmis benim gibi bana ozelde. daha cok tavsiye verir misin o kadae korkuyorum ki
Çok kişinin listelerini takip ediyorsunuz, işiniz zor. Rica ederim.Tamam gördüm kusura bakma yine kaçırmışım
Hayırlı kandiller.Günaydın hayırlı kandiller canlar