- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Sen toksun galiba bacımAy yat bari Cemos. Benim migdem bulanir basim doner. Gene iyi duruyosun da durma vwbce.
Evet ben mücver yedim gene 8 i buldu yaSen toksun galiba bacım
Bu hangi uygulamaMesela ben peynir yazıyorum dogal .beyaz ,Ezine yazıyor Ezine olarak da migrosun kalorisi girilmiş napimm
Migrosla adim adim zayiflama bxbxjxjBu hangi uygulama
Bu hangi uygulama
Matematik mi calisiyorsun anlamadımneye gore yaparim bilmiyorum bazen dogru bildigimden bile suphe ediyorum
Fatsecret yükle beğenirsin orda çeşit çok
Fatsecret yükle beğenirsin orda çeşit çok
Kiz iste en buyuk derdim o aksam 7 den sonra yemek zorunda kalmakBugun ilk kez 6 dan sonra birsey yedim.
5 tane incir.
Çok canım çekmişti.
Bende 8 de akşam yemeği yiyorum diyorum.hafta sonu 22.30 u buluyorKiz iste en buyuk derdim o aksam 7 den sonra yemek zorunda kalmak
Orasi burasi olabilir burda da paylaşım yapan cokBen ne uygulamalar yükledim nerelerde neler paylaştım bir uygulama vardı orda herkes diyet yaparken ben ve benim gibiler taskinliklarini paylaşıyorduuygulamanın adı aklıma gelmedi de yazdığına benziyor isim olarak
Ben yemiyorum normalde ama.Kiz iste en buyuk derdim o aksam 7 den sonra yemek zorunda kalmak
Yaaa inşallah becerirsin ben yapamam diye korkuyorum şekersiz yaşamaya.Ben yemiyorum normalde ama.
Şu incirli,çilekli yoğurtla var activia mi ne bir markanın.
Tatlı krizinde yenebilirler.
Şimdi 21 gün şeker yok bana. Bakalım ne olacak
Evet orası orda genelde ağa düşürmeye çalışan tipler var ya genelde orda gençler takılıyor işte çakmak telefon saat koyup masaya kahve foto paylaşıyorlar şekersiz diyeOrasi burasi olabilir burda da paylaşım yapan cok
Beceririm de meyve serbest oluyor değil mi bu 21 günlük şeker diyetlerinde.Yaaa inşallah becerirsin ben yapamam diye korkuyorum şekersiz yaşamaya.
Hocbir bilgim yokBeceririm de meyve serbest oluyor değil mi bu 21 günlük şeker diyetlerinde.
Pilav makarna vs de yokmus
Araştırayım o zaman.Hocbir bilgim yok
Meyvede de şeker var ama yasak mı bilmiyorum