- 22 Aralık 2013
- 1.879
- 3.844
İnstada 21 gün şekersiz diyet diye bi hesap var bir diyetisyene ait canım oraya bi bakabilir misin tüm detaylar yazıyordu oradaAraştırayım o zaman.
Belki bilen vardır dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnstada 21 gün şekersiz diyet diye bi hesap var bir diyetisyene ait canım oraya bi bakabilir misin tüm detaylar yazıyordu oradaAraştırayım o zaman.
Benim diyetisyende sade 1 top yiyebilirsin demiştiAnladım canım diyetisyen dediyse mutlaka doğrudur canim. Hani tatlı ya ben ona istinaden demiştim. Sen diyetisyeni dinle canim şifa olsun
Sekersiz21gun hesabın adı Özge bezirci diyetisyenAraştırayım o zaman.
Bende yemek yerken mutlaka içerim ya vazgeçemiyorum. Yemekten sonra 2 saat mi ne içmeyin de diyorlar yanarımTabi genisletir birden neden o kadar içiyorsun diyetisyen yememk aralarında su içme miden genişler demişti. Su da olsa bi hacmi var
Bende matematik öğretmeniyim. 2. sınıfta çalışmaya başladım bende. Sakin ol öğrenciyim diye kendini ezme ezdirme. Ne kadar dik durursan o kadar iyikizlar ben cok stresliyim ya yarin ilk is gunum mat ogretmeigi icin daha ogrenciyim ama kurum beni aldi nasil olacak diye cok dusunuyorum ve korkuyorum ilk defa calisacagim var mo ogretmen olan ya da tavsiye verebilecek kisiler
Yapamadığın soru olacaktır elbet. Şu an göremedim bişey kaçırıyorum falan deyip o soruyu alsanmiyorum ya tecrubesizim gelip bana mat sorusu sorarlarza yapamazsam cok kotu olur benim icin ozguvenimi kaybederim
Yarim saat diye biliyorum bende. Benden söylemesi bacımBende yemek yerken mutlaka içerim ya vazgeçemiyorum. Yemekten sonra 2 saat mi ne içmeyin de diyorlar yanarım
Geldim ya başım ağrıdı yattım şimdi bakıyorum ancak ulaşıyorum sona
Sisteme ayrı ayrı girmişler kalorileriEzinenin Migros Kurabiyenin Bim oldugunu niye yaziyon annem? Sarkuteri olunca kalorisi mi degisiyo jxjxhx
Geriden geliyorum ben gördükçe yazıyorum. Şimdi hangi konuda oldukları belli zaten. Dershanenin verdiği kitabı edinip ordan soruları çözün önceden. Aynı şekilde yaprak test falan varsa onları alınlise matematigi kizlaruni hazirlik
Valla yemek arası ve sonrası bi su içerim imkansız bu benim içinYarim saat diye biliyorum bende. Benden söylemesi bacım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahArkadaşlar şimdiden haber vereyim.
Yarın annemin 40 i gündüz hayrı yapılacak.
Akşam okuması olacak.
Yarın görevlerimi tamamlayamayabilirim.
Bir de müsait olan varsa yasin okuyabilir mi?
Pare sagolsun konu açtı. 41 e tamamlanamadı.
Ay basin sagolsun kuzuArkadaşlar şimdiden haber vereyim.
Yarın annemin 40 i gündüz hayrı yapılacak.
Akşam okuması olacak.
Yarın görevlerimi tamamlayamayabilirim.
Bir de müsait olan varsa yasin okuyabilir mi?
Pare sagolsun konu açtı. 41 e tamamlanamadı.
Merhaba hatunlar hepinize bol şans diliyorum umarım hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınızTopic sahibi kadın
Egzersizi yürüyüşü suyu neden soylemiyosn agzgxgxggx
Ben 25/09/2023 tarihli menümü ve egzersizimi paylaşmış idim. Bulup paylaşayım yine adını etiketleyip Cemoos .delfinia Yadee UcanSupurge kızlar sadece sizin menüler ve egzersizler yok belki ben görmedim.
Yazarsanız sevinirim.
Merhaba CemoosMerhaba Cemoos
(25.09.2023, Pazartesi)
*Sabah 1 haşlanmış yumurta, 6 siyah zeytin, 1 dilim beyaz peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
*Öğlen 1 yeşil elma yedim.
*Gün içinde 2 fincan yeşil çay ve 1 fincan sade Türk kahvesi içtim.
*Akşam 3 yumurtadan omlet ile günü kapatacağım. Akşam yemeğim geçe kaldı bugün.
*2 lt. su içtim. Gece yatana kadar 3 lt. yaparım.
*Yemekten sonra 20 dak. egzersiz yapacağım.
İyi akşamlar diliyorum.
Cemoosdelfinia Yadee UcanSupurge kızlar sadece sizin menüler ve egzersizler yok belki ben görmedim.
Yazarsanız sevinirim.
delfinia Yadee UcanSupurge kızlar sadece sizin menüler ve egzersizler yok belki ben görmedim.
Yazarsanız sevinirim.
Merhaba Cemoos
(25.09.2023, Pazartesi)
*Sabah 1 haşlanmış yumurta, 6 siyah zeytin, 1 dilim beyaz peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
*Öğlen 1 yeşil elma yedim.
*Gün içinde 2 fincan yeşil çay ve 1 fincan sade Türk kahvesi içtim.
*Akşam 3 yumurtadan omlet ile günü kapatacağım. Akşam yemeğim geçe kaldı bugün.
*2 lt. su içtim. Gece yatana kadar 3 lt. yaparım.
*Yemekten sonra 20 dak. egzersiz yapacağım.
İyi akşamlar diliyorum.
25.09.2023 Pazartesi günü , 20:46'da paylaştığım menü ve egzersiz listem CemoosMerhaba Cemoos
25.09.2023 tarihli menüm ve egzersiz bilgilerim. Pazartesi günü akşamı paylaşmış idim. Gözünden kaçmış olabilir. Canın sağolsun. Bu kadar kişinin bilgilerini kontrol etmek zor. Kolay gelsin.
Sevgiler.