- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.703
Kızaaağğmmm manisaliyiz taaaammmıNxjjxxhdhxhhshs hasta b bxbxbhx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızaaağğmmm manisaliyiz taaaammmıNxjjxxhdhxhhshs hasta b bxbxbhx
Ahaha cok iyiydiTelefonumun ekran koruyucusu çizildi
Yok yok sular kesik
Şaka şaka uygulamaya yazıyorum şimdi
Yaa çok fazla etkilenen çocuk var bu sene şok geçirdim.Yarın da gitmesin rahatlasın çarşamba devam edelim biraz daha o zaman rehber öğretmenle görüştüm kasimda ki ara tatilden sonra da devam edebilir dedi. Oyuncakları kaldırdım azalttim cizgi film zaten süreli evde sıkılsın diye her yolu deniyorum okuldan önce evde sıkılan çocuk şimdi hiç sıkılmıyor
Yok bu o kadar değil beni gördüğü sürede sıkıntı yok etkinliklere katılıyor ama kafasına göre çıkıp yanıma geliyor gidelim artık falan diye ağlıyor umursamiyodum geçer diye ama benide strese sokmaya başladı bugun gitmedik mutluyduk ikimizdeYaa çok fazla etkilenen çocuk var bu sene şok geçirdim.
Geçenlerde biri üstüme işedi
Nolur beni okula götürme diye ağlayan çocuk kendini evde sanıyor.
Yemek yemiyorlar
Bence seninkisi şuan en hafif öğrenci.
Aaayyy analık işte ben de kızımda böyle hissederdim de sonra geçtiYok bu o kadar değil beni gördüğü sürede sıkıntı yok etkinliklere katılıyor ama kafasına göre çıkıp yanıma geliyor gidelim artık falan diye ağlıyor umursamiyodum geçer diye ama benide strese sokmaya başladı bugun gitmedik mutluyduk ikimizde
Az ye az nasıl yarışcan sen bu kadınlarlaGüç bela çektim Cemoos artık bana madalya takarsın
Bugün biraz sıyırmış olabilirim ama yerin benim çok güzel olacak inşallah
Eki Görüntüle 3307415
Yediklerine bakınca ama kalori cok değil. Ben cok açım uyuyamıyorumGüç bela çektim Cemoos artık bana madalya takarsın
Eki Görüntüle 3307415
Bende de açlık var bugün beyaz şeyler tükettim ya açlık hissettiriyor şuanYediklerine bakınca ama kalori cok değil. Ben cok açım uyuyamıyorum
Ayran iç iyi gelir ben iccem galiba cok gurultu var saatte geç oldu amaBende de açlık var bugün beyaz şeyler tükettim ya açlık hissettiriyor şuan
Ben belki bir saatten fazla yataktayim herkes uyudu benim de yatmam lazım hadi iyi gecelerAyran iç iyi gelir ben iccem galiba cok gurultu var saatte geç oldu ama
Iyi gecelerBen belki bir saatten fazla yataktayim herkes uyudu benim de yatmam lazım hadi iyi geceler
Ezinenin Migros Kurabiyenin Bim oldugunu niye yaziyon annem? Sarkuteri olunca kalorisi mi degisiyo jxjxhxGüç bela çektim Cemoos artık bana madalya takarsın
Eki Görüntüle 3307415
Her şeyden yedim ama az yedim mesela turşu 3 ince dilim salatalikti ama ben porsiyon olarak girdin onuYediklerine bakınca ama kalori cok değil. Ben cok açım uyuyamıyorum
Ay yat bari Cemos. Benim migdem bulanir basim doner. Gene iyi duruyosun da durma vwbce.Açlıktan ölücem şarjım az mutfağı toparlayıp yatmam lazım açken kimildamak bile içimden gelmiyo
Mesela ben peynir yazıyorum dogal .beyaz ,Ezine yazıyor Ezine olarak da migrosun kalorisi girilmiş napimmEzinenin Migros Kurabiyenin Migros oldugunu niye yaziyon annem? Sarkuteri olunca kalorisi mi degisiyo jxjxhx