Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

İnşaAllah kardeş bi başlada. Kilitler açılır sırayla başladınmı başladıysan hayırlı olsun ama o taraflar pek güvenli gelmedi diyet açısından bana sen gel bu taraflara
Her yere girip cikmisligim var senelerdir bende çok güvenilir değilim diyet konusunda kk ya geldiğimde 85 -90 falandım

Bir ara 73 e kadar düşmüşlugumoldu nerden nereye şimdi 94

Her yere girip cikmisligim var senelerdir bende çok güvenilir değilim diyet konusunda kk ya geldiğimde 85 -90 falandım

Verirsin inşallah canım. Karar vermek mesele. Gerçekten başlamaya karar verirsen 2 aylık işin var. 2 ay geçtikten sonra bir beslenme tutturmuş oluyorsun sonrası rahat geliyor

Kafaya takarsan yaparsın sadece şunu unutmamak lazım bi günde almadık bi günde gitmeyecek uzun sürecek ama sonu güzel olacak . Kazıya bilseydim beynimin içine kazıtırdım bu cümleyi
Valla bende bi al bi ver bi al bi ver vücudum artık bencil vermek istemiyor yoruldu normal

Benim beyin uyusukya 2-3 kilo verdim mi inanılmaz bir rahatlık geliyor sanki tüm kiloları vermişim gibi gevsiyorum hademe 2 gitmişken geliyor geri 5

Evet eller ayaklar şişer benim gece. Normal aslında senin şişmiyor mu
Bendede şişer ama öyle saat takamayacak kadar değil ciddi ödem sorunun var herhalde . Hamileyken ama sıkıyordu akşam uyurken kolumda kalıyordu gece kalkıp çıkarıyordum sıkıyordu bak şimdi aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…