Çok geçmiş olsunHayırlı günler
Persembeye kadar kankamla hurma detoksu yapacağız gerçi onun ki yarın bitiyordamens odemini atalım birde perşembe bogazimdaki lenf bezi açık ameliyatla alinacak iğne biyopsisi şüpheli geldiği için hemde troidleride alalim dediler kanser tasiyicisi oldugum icin :) perşembe olup cuma sabah taburcu olacağım kaptanicem canım benim perşembe cuma izinli olayım olur mu ameliyat sonrası 1 hafta püre ve sıvı beslenme yapmam lazım zaten vücut açlığa alissin şimdilik sonrasında sağlıklı beslenmeye devam.insallah
Chocolita
çok geçmiş olsunHayırlı günler
Persembeye kadar kankamla hurma detoksu yapacağız gerçi onun ki yarın bitiyordamens odemini atalım birde perşembe bogazimdaki lenf bezi açık ameliyatla alinacak iğne biyopsisi şüpheli geldiği için hemde troidleride alalim dediler kanser tasiyicisi oldugum icin :) perşembe olup cuma sabah taburcu olacağım kaptanicem canım benim perşembe cuma izinli olayım olur mu ameliyat sonrası 1 hafta püre ve sıvı beslenme yapmam lazım zaten vücut açlığa alissin şimdilik sonrasında sağlıklı beslenmeye devam.insallah
Chocolita
Evet günler cok hızlı geciyo malesefBu aralar hayattan hiç bişey anlamıyorum sanki hızlıca geçiyor hiç bişey yapamıyorum kızlar sizin de öyle mi ? Ne spor ne tam diyet ne temizlik ne aktivite
Ya kesinlikle öyle bazen çok yorgun uyuyorum sabah geç kalkacam diyorum 9 da kalksam günün yarısı sanki bitiyorEvet günler cok hızlı geciyo malesef
Bu aralar hayattan hiç bişey anlamıyorum sanki hızlıca geçiyor hiç bişey yapamıyorum kızlar sizin de öyle mi ? Ne spor ne tam diyet ne temizlik ne aktivite
İyi akşamlar bende dün yazamadim biraz düzensiz beslendim yüzüm yoktu gelmeye bı de okullar tatil kardesimde istanbuldan geldi hergun ona gidiyoruz
Sabah bir dilim yumurtali ekmek salatalik peynir zeytin birkaç patates
Öğlen 5 adetmercimek köftesi bir küçük dilim kek
Türk kahvesi maden suyu
Akşam 3 kaşık pilav 2 kaşık et sote
Günü bitirdim yarın diyetisyen randevum var bakalım
Suyumu içiyorumChocolita Bonus
Çok geçmiş olsunHayırlı günler
Chocolita
Olabilir. Bugün hastaneye gittim ön tahliller yapıldı ilaçlarım yarın başlayacak şuan neye odaklanmam gerek bilmiyorum tedaviye odaklansam stres yapacağım diyete odaklansam psikolojik açlıklarim başladı bugünTedavin ne zaman başlıyor? Önceliğin o olduğu için böyle hissediyor olabilir misin?
Olabilir. Bugün hastaneye gittim ön tahliller yapıldı ilaçlarım yarın başlayacak şuan neye odaklanmam gerek bilmiyorum tedaviye odaklansam stres yapacağım diyete odaklansam psikolojik açlıklarim başladı bugün
Bugün yediklerim
Sabah 11:30
Mantarli omlet peynir 7 yesil zeytin 2 dilim tm buğday ekmeği
14:00gibi sade Türk kahvesi ceviz findik 1 mandalina
18:00
Et mantar sote salata 2 dilim tm buğday ekmeği
Son olarak kiraz saplı çay
Spor
30dk leslie =150pn
7dk bölgesel =70pn
60sn plank=60pn
Toplam 280pn
Chocolita Bonus
Ben 7 bucukta kalkıyorum ama yinede gün yetmiyo. 2 çocukla uğraşmaktan vakit nasıl geciyo nasıl aksam oluyo farkında degilimYa kesinlikle öyle bazen çok yorgun uyuyorum sabah geç kalkacam diyorum 9 da kalksam günün yarısı sanki bitiyor
Evet bu hafta biraz esnek yapayım dedimEski listelerden örnek alıyor musun lotus?