Emir baş üstüne kaptanımdelfinia
Chocolita
Migrenben
ilknurrr22
ohbb
Bu hafta + Geldiğimiz için 3 gün egzersiz/adım cezamız var. Ceza değil ödül olacak tabi ki
Estağfirullah kızEmir baş üstüne kaptanım
Teşekkür ederim kaptanım30 Kasım Yıldız Savaşçıları
asliogretmen Denp 'e karşı
Tebrik ederim kızlar çok güzel yüzdelerle listenin yıldızı oldunuz️
Haftaya bol şans
Hepinizin ayağına sağlık hanımlar maşallah sizlereee
Cezamız neyse cekmeye hazırızdelfinia
Chocolita
Migrenben
ilknurrr22
ohbb
Bu hafta + Geldiğimiz için 3 gün egzersiz/adım cezamız var. Ceza değil ödül olacak tabi ki
Benimde gözüm senin üzerindeydi bu hafta ama çaktırmadım hep adımlarını takip ediyordumTeşekkür ederim kaptanımasliogretmen tebrik ederim canim hadi o zMan yaris baslasin tam.tarti gunu benim regl gunum ama olsun
Hepinizin ayağına sağlık hanımlar maşallah sizlereee
3 3R1Z
Gözüm üzerinde heeeee ona göre
Ay bendeBenimde gözüm senin üzerindeydi bu hafta ama çaktırmadım hep adımlarını takip ediyordum
Evet evet onuda takip ediyordum iyiki bi gün gitdi sadece yoksa birinci falan olamazdımAy bendegidelimkaptan dan çok korktum dağ bayır aşarken 1 günde 30.000 mi atmıştın ne yapmıştın maşallah G gidelimozaman E şimdi kış geldi darısı ilkbahara dimi var daha
SormaEvet evet onuda takip ediyordum iyiki bi gün gitdi sadece yoksa birinci falan olamazdım
Var canımSpor ve adım yarışı bu haftada var dimi?Chocolita
Aynen. Grup ruhu çok yakalanamadı. Herkes bireyseldi. Biraz da böyle deneyelim. Heyecan ararsak yine ayırırız. Bu sefer grup yüzdelerininde bir yaptırımı olurArtık bireyselmi yarışıyoruz. Gruplar dağılmış anladığım kadarıyla