Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Arkadaşım yeter ya ben seninle uğraşmak istemiyorum gerçekten yeter yani.
Bir değil iki değil şurada tek problem çıkartan sensin.
uğraşılcak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. anlamıyorum zatenş. şuan durumum bu yalan da söylemiyorum. gün bitmediği için tartı fotosu da hala atabilriim herhangi bir saat belirtmediğniz ki siz. yani ben şuanda nerede yanlış yaptığımı çözemiyorum maalesef: (

Chocolita Chocolita ben anlamıyorum ben ilk ceza verildiğinde gece 22de çıkıp yürüyüş yaptım 1,5 saat professor teslimimden sonra. neden uyarı almış oluyorum?
O gün sadece adım için değil aynı zamanda taşkınlık yaptığınız yiyeceği açıktan söylediğiniz içinde uyarı aldınız. Tartı fotosu sartimiz vat gönderebilirseniz gönderin de şu durumlar yaşanmasın

uğraşılcak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. anlamıyorum zatenş. şuan durumum bu yalan da söylemiyorum. gün bitmediği için tartı fotosu da hala atabilriim herhangi bir saat belirtmediğniz ki siz. yani ben şuanda nerede yanlış yaptığımı çözemiyorum maalesef: (
Tartı sabah aç karna diye sayfalarca yazdık.
Zaten artidasiniz atsanız ne olacak
Takımına haksizlik yahu anlamıyor musunuz bilerek mi yapiyorsunuz

O gün sadece adım için değil aynı zamanda taşkınlık yaptığınız yiyeceği açıktan söylediğiniz içinde uyarı aldınız. Tartı fotosu sartimiz vat gönderebilirseniz gönderin de şu durumlar yaşanmasın
ben ne yediğimi yazmamıştım o gün. şekerlemede şeker yememiştim. taşkınlık anlamında demiştim onu. cezamı da hemen çekmiştim. ama tamam öyle olsun bilmeden yanlışlık etmişiz. kabul olsun ilk uyarı. gün içinde de telefon elime geçince atacağım hemen şuanda evde kimse yok ikisi de işte akşam ancak yollayabilirim mümkünse eğer. ya da dur bi dakka laptopla çekmeye çalışacağım foto şimdi aklıma geldi

Ne kadar erken o kadar iyi tartı sabah çekilir zaten. Şu an yalnizkus16 yalnizkus16 yi beklediğimiz den liste de yapamıyorum yüzdeleri hesaplanıp 1.grup belirlenecek. Akşama bırakılmaz ki tartı. Bunu yazmamisim herkes de bilir diye. Yazayım

ben ne yediğimi yazmamıştım o gün. şekerlemede şeker yememiştim. taşkınlık anlamında demiştim onu. cezamı da hemen çekmiştim. ama tamam öyle olsun bilmeden yanlışlık etmişiz. kabul olsun ilk uyarı. gün içinde de telefon elime geçince atacağım hemen şuanda evde kimse yok ikisi de işte akşam ancak yollayabilirim mümkünse eğer. ya da dur bi dakka laptopla çekmeye çalışacağım foto şimdi aklıma geldi
Cips dedin ayrica

GIdip komsuda bi yerde cektir o zaman. 3 gun sonra telefon acilirsa atarim nedir?

Ne kadar erken o kadar iyi tartı sabah çekilir zaten. Şu an yalnizkus16 yalnizkus16 yi beklediğimiz den liste de yapamıyorum yüzdeleri hesaplanıp 1.grup belirlenecek. Akşama bırakılmaz ki tartı. Bunu yazmamisim herkes de bilir diye. Yazayım
choco ben okuyamadım mesajların hepsini kusura bakmayın. bana alıntı yağılanları ve bir kaç kişinin mesajına ancak cevap verebildim bakıp. kusura bakmayın hatalı olabilirim o yüzden

Tartı sabah aç karna diye sayfalarca yazdık.
Zaten artidasiniz atsanız ne olacak
Takımına haksizlik yahu anlamıyor musunuz bilerek mi yapiyorsunuz
Takıma haksizlik diyince akliam geldi cemooos şimdi bilir çok iyi eksi aldı haliyle iyi durumdalar bize göre

Bence yeni kararlar alınmalı mesela 2 kişi yarisip istediği kişiyi takımına alacaksa istediği kişiyi de eleyebilmeli 🤦

pcyle çekmeye çalışıyorum access bekle bi dakka
Grupta huzursuzluk oluyor şikayet eden çok arkadaş var. Sabah dedikleri gibi arkadaşınızın telefonundan da çekilirdi. Arte dün bir kayıp verdi kuzenini kaybetti. Kız gelip tartı fotosu koydu. Ben gece acillik oldum koydum. Kahve döküldü vs derseniz ne kadar adil oluyor Allah aşkına siz söyleyin. Kızlar çok haklı tepkisinde. Konu benim ama cemosla beraber yönetimini yapıyoruz dolayısıyla onun kararı da geçerlidir

S shinelikeadiamond bak beni sinir eden nedir biliyo musun? Gayet rahat tavirlarla zaten bugun ipin ucu kacti dedin. Madem kacti ustune bunu da yedim dedin. Ceza verildi. Ben yurumem. Yurursem foto cekmem. Yurumem kosarim. Bugjn kosmam 3 gun sonra kosarim. Bugjn de herkes atti fotoyu. Ben tuvalete gitmeden atmam. Siskinligim gecmeden atmam. Kahve dokuldu 3 gun bekleyin falan
Burda ki kurallar herkes icin gecerli. Katilmak uygulamak zorunlu degil. Bahane uretip durdukca bana sinir geliyo. Yeter yani.

Eklentiler

• kilo25.9.23.jpg
    kilo25.9.23.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 54
X