- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Yaa ajshdhf cakkallllBen sabah uyanır uyanmaz tartıldım vermişim az bişey birazdan bi daha tartılcam ona göre yazcam ödem mödem varsa gitsin diye bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ajshdhf cakkallllBen sabah uyanır uyanmaz tartıldım vermişim az bişey birazdan bi daha tartılcam ona göre yazcam ödem mödem varsa gitsin diye bekliyorum
Ahahahah ne kadar verdiysek kar yahu zaten az veriyorumYaa ajshdhf cakkallll
Tüh ya ben acele ettim herhalde bekleseydim keşkeAhahahah ne kadar verdiysek kar yahu zaten az veriyorum
-5 yazamadın diye mu üzüldün pühhhhTüh ya ben acele ettim herhalde bekleseydim keşke
Burda beyaz fasulye diyorlar gerçekten çok güzel oluyor buzluğa atınca çok kolay psiiyorOnu burda beyaz fasulye ispir fasulyesi diye satıyorlar çok lezzetliymiş
Bir haftadır aç yatıyorum ya iki gün yesem 10 kilo fazla cikiyom ama adalet nerde nerdee-5 yazamadın diye mu üzüldün pühhhh
Hoşbuldum canimHoşgeldin Ucmelekannesi
Vermişsin vereceğini sen susTüh ya ben acele ettim herhalde bekleseydim keşke
Senin dilin neler soylerHaftaya 89 hedefim sen bu hafta biraz ağırdan al yetiseyim Tenceresiz kaldim anne
Teşekkür ederim hep beraber inşallahHoşgeldin.
Birlikte sağlıkla nice eksilere inşallah.
Sevgiler.
Bacım 65den 100e yolculuk yapmışım neyin yüzdesini yapayım +35 kilo +%53 falan yapıyor söyletmen beni ağlatman beniUcanSupurge yüzde hesaplamayı unuttun mu?
İnşallah canım maşallah çok güzel vermişsin yaZehram nasılsın
Kilo verirsin stres yapma bende 90.8 diyetisyene başladım carsamba diyetisyen tartisinda 77.9 gördüm çok 13kilo verdim sende verirsin inanıyorum sana
Neden hayal kırıklığı çok güzel bence sonucunGünaydın
o kadar yürümeye, az yemeye... sonuç hayal kırıklığı
1.80 kg vermişim.
Eki Görüntüle 3306782
Geçmiş olsun choco mirac nasılGünaydın arkadaşlar. Geceyi acilde geçirdik dönüşüm geç oldu. Tartı vermeyen var mı? Birazdan her şeyi ayarlayıp sonuçları bildirecegim
Çok geçmiş olsun canım miraç mı hastaGünaydın arkadaşlar. Geceyi acilde geçirdik dönüşüm geç oldu. Tartı vermeyen var mı? Birazdan her şeyi ayarlayıp sonuçları bildirecegim
Dinlen canım sen yorma kendini. 5 dk ya veriyorum benGünaydın arkadaşlar. Geceyi acilde geçirdik dönüşüm geç oldu. Tartı vermeyen var mı? Birazdan her şeyi ayarlayıp sonuçları bildirecegim
Geçmiş olsun choco mirac nasıl
Çok geçmiş olsun canım miraç mı hasta
Miraç şükür çabuk topladi ben rahatsızlandım. Aynı şekilde hasta oldum. Kaşlarimin içine taş doldurmuşlar sanki öyle bir ağrı çektim. Çok sağolun kızlar.Dinlen canım sen yorma kendini. 5 dk ya veriyorum ben