Ulan nasıl oldu öyle ya hahahaha dünden bugüne eksi haftalıktan çok Allah sen bilirsin
Çok güzel o zaman çok faydalı valla yiyip içebiliyosan çok güzel her hafta yaparsınPancar tuvalete çıkardı kız ödemi aldı gitti şişkinlik yapmadı şükür
İnşallahÇok güzel o zaman çok faydalı valla yiyip içebiliyosan çok güzel her hafta yaparsın
Bence ekside olman çok güzel
Inşallah canım. Acelemiz yok. Geç olsun ama olsun. Sağlikli,kalıcı kilo kayıplarımız olsun.Bence ekside olman çok güzelTante Rosa Denise Bazı hafta az kilo verilebiliyor, diğer hafta daha çok verirsin kesin.
TebriklerGünaydınnn
9 Kasım Kilo Bildirimi
2 Kasım : 76,70
9 Kasım : 76,25
Fark: -450 gram
Yüzdeliği: - 0,586 gramChocolita Bonus
Eki Görüntüle 3501030
Kusura bakmayın hastanede olduğun için yazamadım. Küçük bir kaza geçirdim birkaç gün hastanede kalmam lazım bunun için birkaç izin istiyorumohbb 8 Kasım menün gelmemiş
Çok geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey değildir.Kusura bakmayın hastanede olduğun için yazamadım. Küçük bir kaza geçirdim birkaç gün hastanede kalmam lazım bunun için birkaç izin istiyorum
Çok geçmiş olsunKusura bakmayın hastanede olduğun için yazamadım. Küçük bir kaza geçirdim birkaç gün hastanede kalmam lazım bunun için birkaç izin istiyorum
Pilav zaten domates daha fazla içinde, pek beğenilmedi ev ahalidi tarafından o yüzden 1 tabak yedim, ziyan olmasın diye. Su ölçmedim ama çok içiyorum boğazım kuruduğu için. Teşekkür ederim bu arada.Makarna pilav ölçülü olunca zaten sorun olmuyor örnek öğrenci bak ne güzel 3 kaşık yazmış.
Suyunu yazmamışsın ne kadar içiyosun?
hem suyuna hem adımına. Nasıl duruyonuz tek öğünlerle yaa bana çok zor geliyor da alışınca çok rahattır
Kısırı 4 kaşıkta bırakan irade bence her şeyi başarır
Suyunu çeşitlendiriyo musun limonlu naneli elmalı vs
Pilav ölçüsü yok suyunu da yazmamışsın.
Hastayken de daha zor olur su içmek inş çabuk toparlarsın
Çok geçmiş olsunKusura bakmayın hastanede olduğun için yazamadım. Küçük bir kaza geçirdim birkaç gün hastanede kalmam lazım bunun için birkaç izin istiyorum
Geçmiş olsun Acil şifalarKusura bakmayın hastanede olduğun için yazamadım. Küçük bir kaza geçirdim birkaç gün hastanede kalmam lazım bunun için birkaç izin istiyorum