- 21 Aralık 2016
- 8.850
- 40.583
Gecmis olsun , acil sifalar dilerim.Kızlar ben rahatsızım bir süre ara vermek istiyorum. Kontroller ve güncellemelere devam edicem. Toparlaninca diyetime devam edicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun , acil sifalar dilerim.Kızlar ben rahatsızım bir süre ara vermek istiyorum. Kontroller ve güncellemelere devam edicem. Toparlaninca diyetime devam edicem
Geçmiş olsun önemli bisey değildir umarimKızlar ben rahatsızım bir süre ara vermek istiyorum. Kontroller ve güncellemelere devam edicem. Toparlaninca diyetime devam edicem
Sağol canım. Bu ağiz icinde çıkan yaralar vitamin eksikliğindenmis herhalde hala gecmedi. Bogaz ağrısı baş ağrısı halsizlik. Saçlarim çok dökülüyor. Bir kan testi verip ilaclarla toplayıp öyle diyet yapicamGeçmiş olsun önemli bisey değildir umarim
Evet bağışıklığın düşükken diyet yapamazsin ki zaten Allah şifa versinSağol canım. Bu ağiz icinde çıkan yaralar vitamin eksikliğindenmis herhalde hala gecmedi. Bogaz ağrısı baş ağrısı halsizlik. Saçlarim çok dökülüyor. Bir kan testi verip ilaclarla toplayıp öyle diyet yapicam
Çok geçmiş olsun canımSağol canım. Bu ağiz icinde çıkan yaralar vitamin eksikliğindenmis herhalde hala gecmedi. Bogaz ağrısı baş ağrısı halsizlik. Saçlarim çok dökülüyor. Bir kan testi verip ilaclarla toplayıp öyle diyet yapicam
Sağol EsmusumÇok geçmiş olsun canım
Allah razı olsun canımEvet bağışıklığın düşükken diyet yapamazsin ki zaten Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun canım
Cok sağolunGecmis olsun , acil sifalar dilerim.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunSağol canım. Bu ağiz icinde çıkan yaralar vitamin eksikliğindenmis herhalde hala gecmedi. Bogaz ağrısı baş ağrısı halsizlik. Saçlarim çok dökülüyor. Bir kan testi verip ilaclarla toplayıp öyle diyet yapicam
Amin sağol canımÇok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Attım canım yukarda. Geçmiş olsun umarım bi an önce toparlarsıın
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben rahatsızım bir süre ara vermek istiyorum. Kontroller ve güncellemelere devam edicem. Toparlaninca diyetime devam edicem