Ama yalanci demistim(Miktar fark etmez) Diyet dışı adı yazmaktan 7.000 adım geldi. Bunu 15 dk kardiyo yaparak da kanıtlayabilirsin.
10.000 adımlik ceza için 30 dk, 7.000 adım için 15 dk. Yani yarisi
İsim yazma cezasından geldi canım diyet dışı yeme cezası değilAma yalanci demistim
Sana katılıyorum en azından erkenden akşam yemeği yiyip erkenden ketozizse girelim yağ yakalımHerkese selam
Sabah kahvaltım 2 haşlanmış yumurta 3 kibrit kutusu kadar peynir ve 45 gr fındık içi
Öğlen 1 porsiyon menemen 2 yk yogurt
Akşam Birkaç kaşık kıymalı kabak yemeği ile günü 15:30 da kapatıyorum. Low carb ketojenik beslenmeye aynen devam. Ayşegül coruhlu akşam yemeği ne kadar erkene çekersek o kadar fazla birikmiş göbek yağlarını yakabiliriz diyor. Burdan sonra su-maden suyu-sade kahve ile ilerlerim
Bol eksiler
Kesinlikle, akşam açlığı bel ve göbek yağlarını cayır cayır yakıyor. Karbonhidratı da kıstın mı ufffSana katılıyorum en azından erkenden akşam yemeği yiyip erkenden ketozizse girelim yağ yakalım
Bu hafta birinci olmam lazımKesinlikle, akşam açlığı bel ve göbek yağlarını cayır cayır yakıyor. Karbonhidratı da kıstın mı ufff
Geçmiş olsun. Kendine dikkat et. Herşeyin başı sağlık. Neye stres oldunsa sağlıktan önemli değil.Stres benim her şeyimi etkiliyor. Beslenmem iyi de olsa sindirim sorunları başta geliyor. Tansiyon. Şükür biraz okudum bugün maneviyat olarak iyi geldi.
Ne yedim yazayim
Yarım dilim peynir
3 çeri domates
Peynirli çemenli omlet 2 yumurtalı
2 dilim ekmek
Yarım kase Aşure
1 ince ikramlık
Salata
Sekersiz Kahve
Sagol canım. Öyle. Ben iyi görünsemde vücudum tepki veriyor. İçerde çözülmedi bak diye kendini hatırlatıyorGeçmiş olsun. Kendine dikkat et. Herşeyin başı sağlık. Neye stres oldunsa sağlıktan önemli değil.
Benim 2 tane ceza günüm kaldı. Bu hafta çabuk geldi bencede.Ne çabuk haftasonu geldi ya. Salıya bir şey kalmamış
Ayy üzüldüm kız ben 5 ay dır adet olmadım Buda kötü hep bir şişlik varAma regl den önceki haftamdayım.