Helal olsun. 2 haftadır düşünüp duruyorum valla. Çabalıyorum da ama grup 1.si bile olamadım. Sende helal et çok uğraşıyorsun bu işlerimizle.Sende sağol canımhakkını helal et bu yüzden canın sıkılmış
Bu arada 5 gün cezaya kalan kızlar her gün 10.000 atmakta zorlanan olursa bunun yerine egzersiz daha rahat yapılır. Bunu yapabilirsiniz. İlle adimlama şeklinde yapacağım diye kendinizi zorlamayın. 30 dk dans olur, bisiklet olur, kardiyo egzersizi. Akıllı saat varsa o gün temizlik yapın yakılan kaloriyi gösterirsiniz oda geçerli
Ayağına sağlık inşallah tartı da mutlu eder seni25 temmuz
Sabah 1b.çay, 1h.yumurta
Öğle 1d.ekmek, 3yk fasülye, 2yk pilav
Ara 2d.meyve
Akşam 3yk t.fasülye, 1d.ekmek, 3yk makarna
Su 3lt
Spor
3091 adım +
31dk bisiklet
Chocolita Migrenben
Yarım saar bisiklet binerek 10bin adımın 2.sini de yapmış bulundum. Çok yoruldum
Eki Görüntüle 3457263 Eki Görüntüle 3457264
Fit egzersiz cok iyi olur. Benimde silkelenmem lazım. Şu sıra moralim yok. O hataya düşmemeye çalışıyorum. Stres olduğum an şeytan bekliyor arkamda. Bir uyarsam ipin ucu sonsuza dek kaçıyor. Bu sefer bırakmak istemiyorum. Allah hepimize huzur versin. Önce sağlık sonra huzur ve iradeİyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
09:00 1 şeftali
12:30 döner ve közlenmiş patlıcan
19:00 2 dolma ve salata
20:00 1 avuç kabak çekirdeği
Su 2 litre
Spor 7563 adım 1 saat reformer pilates. saatimi şarj etmeye hala üşeniyorum
Gece yatmadan 10 dk eleni fit yapacağım beğendim tavsiye ederim size de
Chocolita Migrenben
Evet kaptanim birakmamak lazim. Ben de regl oncesi 1 hafta istahim cok aciliyor ondan korkuyorum yaklasti yineFit egzersiz cok iyi olur. Benimde silkelenmem lazım. Şu sıra moralim yok. O hataya düşmemeye çalışıyorum. Stres olduğum an şeytan bekliyor arkamda. Bir uyarsam ipin ucu sonsuza dek kaçıyor. Bu sefer bırakmak istemiyorum. Allah hepimize huzur versin. Önce sağlık sonra huzur ve irade
Bu kadar az şey nasil yedinizİyi akşamlar
Sabah yok öğlen çerez akşam da brokoli karnabahar haşlama adım da 7500 daha varChocolita
10 badem 15 fındık ve leblebi oda en fazla 20 tek tek yiyorum çok çiğnemeye çalışıyorumBu kadar az şey nasil yedinizyediğiniz çerez in de miktari önemli