İyiymişBugün aşure yedim. Sevaptır yenir buradan diyet dışı saymiyorum. Tikadi beni. Biraz da patlamış mısır yedim çayla
Kolay gelsinCumartesi mevlütum var. Yarın ful temizlik yaparım. Cuma da aynı kosturmacayla geçecek. Bu 3 gün feci kalori yakarım diye düşünüyorum. Yorgunluktan uyuyakalmazsam menülere düzenli bakmaya calisicam
Az önce bisiklet sporu yapayım dedim. 10 dk dayanabildim.Canim sen grup cezasını ödedin. 3 günün kaldı. Bu adımlarda salıya kadar tamam olmalı. Bugün yapmak zorunda değilsin. 10.000 de zorlanirsan 30 dk kardiyo 45 dk Leslie yapabilirsin
İyiymiş
Kolay gelsin
Az önce bisiklet sporu yapayım dedim. 10 dk dayanabildim.Kaç dk sı 10bin adıma denk idi? 10 bin daha kolay sanki
Geçmiş olsun canım niye düşüyor acaba tansiyonun. Bir ara bende de oluyordu. Tuzlu ayran ya da zeytin dengeliyor. Sürekli oluyorsa bir doktora görün istersen18 Temmuz Menü
Sabah
Mantarlı omlet
1 dilim peynir
Domates
1 dilim tb ekmeği
Öğle
1 paket noutos mavi
Ara
Kahve
2 parça %60 kahverengi
Akşam
3-4 tane mücver
Kaşarlı mantar
Havuç tarator
Selam kızlar valla bugün yine tansiyonum düşüktü ya sıcaktan mı oluyor bilmiyorum ya hoş sıcaktan güzel uyuyamıyorum elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum.
Öğlen aslında aç değildim ama kendime getirir belki diye yedim.
Selamlar dün tamamen diyet disiydim malesef .
Geçmiş olsun canım niye düşüyor acaba tansiyonun. Bir ara bende de oluyordu. Tuzlu ayran ya da zeytin dengeliyor. Sürekli oluyorsa bir doktora görün istersen
Geçmiş olsun18 Temmuz Menü
Sabah
Mantarlı omlet
1 dilim peynir
Domates
1 dilim tb ekmeği
Öğle
1 paket noutos mavi
Ara
Kahve
2 parça %60 kahverengi
Akşam
3-4 tane mücver
Kaşarlı mantar
Havuç tarator
Selam kızlar valla bugün yine tansiyonum düşüktü ya sıcaktan mı oluyor bilmiyorum ya hoş sıcaktan güzel uyuyamıyorum elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum.
Öğlen aslında aç değildim ama kendime getirir belki diye yedim.
Geçmiş olsun
Noutos maviyi ben de çok seviyorum
Bugün ceza egzersizi bekliyorum o haldeSelamlar dün tamamen diyet disiydim malesef .
Kilo vermek çok yorucu10 dk 70-80 kalori eder. 250 üzerinde kalori yakılması gerek. Oda aşağı yukarı yarım saat eder
Bugün katılmam gereken bir düğün var malesef hafta sonu için yapabilirim lakin nasıl kanıtlayabilirim. ? akıllı saatim bozuk.Bugün ceza egzersizi bekliyorum o halde