Fıstık ezmesini denemiştim ama fındık ezmesini de alayım canım sağolÇok teşekkür ederim canım
Evet ya Züberin ürünlerini çok seviyorum azıcık pahalı ama yerken tadı uyduruk sağlıklı gibi değil gerçekten keyif alıyorsun.
Denemediysen kakaolu fındık ezmesi de başarılı hurmayla tatlandırılmış ama asla yapay bir tat gelmiyor çocuklara ondan veriyorum istediklerinde.
10.000 kanıtlanirsa geçerlidir. Düğün olduğu için mazeretli sayabilirim, cumartesi beklerim. Gerçi düğünde çokça kalori yakılır aslında saat olsaydı iyi olurduAma telefonumda adımsayar calışıyor egzerisiz cezamı 15.000 adım olarak revize edebilirsek kanıtlayabilirim mesela veya adım sayısı olarak ne kadarsaChocolita
Hoş geldin RoseSelammm sevgili dostlaar ben geldim . Kaldiğimiz yerden devam. Herkes iyidir,herşey yolundadir umarim.
Allah kabul etsinHoş geldin Roseiyiyim canım koşturmam var şu sıra. Yarın mevlütum var
Chocolitam kolay gelsin ,allah kabul etsin dualariniHoş geldin Roseiyiyim canım koşturmam var şu sıra. Yarın mevlütum var
10.000 kanıtlanirsa geçerlidir. Düğün olduğu için mazeretli sayabilirim, cumartesi beklerim. Gerçi düğünde çokça kalori yakılır aslında saat olsaydı iyi olurdu
Cok geçmiş olsun
Allah kabul etsin
Sağolun Allah razı olsunChocolitam kolay gelsin ,allah kabul etsin dualarini
Günaydınlar dün kahvaltım klasik iki yumurtali omlet peynir ve zeytindi öğlen granola ve yoğurt akşam ise düğünde et pilav ve tatliydiMenü göndermeyenler
hln09 Pandora27
Sismaniye bugünkü menü gelmezse 1 uyarı vermem gerekiyor
M moonlight beauty 1 uyarı geldi