Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cezamin 4. Gününden herkese selam kızlar kaldı 3 gün allahin izniyle Menüde şöyle Sabah yok Öğle Yulaf tost ayran 19.00 3 yk patates salatasi Ara ev yapımı limonata + maden suyu+ şekersiz Türk kahvesi Şu 2.5 litre ChocolitaMigrenben
13temmuz Sabah 1b.çay, 1d.ekmek, 1haşlanmış yumurta, yeşillik, domates, biber, salatalık karışımı, 1kk b peynir Öğle2dmeyve Akşam 1 dolma, 1parça et yemeği, 3 yk makarna, 1k.salata Ara 1d.meyve Spor 4305 adım Su 3lt ChocolitaMigrenben
İyi akşamlar Sabah haşlanmış yumurta sarısı bı dilim ekmek salatalık biber yeşillik zeytin peynir Öğlen Şehriye çorbası patates yemeği patlıcan salatası Akşam ızgara et birkaç parça bı dilim ekmek 5 adet yaprak sarma Türk kahvesi Suyumu içtim adım yok malesef bahcede marmelat falan yaptık kosturmacali geçti ChocolitaMigrenben
Mmoonlight beauty cuma menüsü gelmedi 1 uyarın var Dünün menüsü gelmezse uyarın 2 olur Eğer bugün de göndermezsen 3 uyarı ile diskalifiye olursun Chocolita
Herkese selam güzel bayanlar *sabah sade filtre kahvemi içip iki yumurtadan peynirli omlet + cevizli kabak salatami yedim ardından çinko tabletimi içtim . *Öğlen ve akşam yemeğim ikişer tavuk pirzola + 1 bardak ayran ile günü kapatiyorum bol eksiler
@chocolitaben bugün egzersiz yapamadım evde değildim yani hala da eve girmedim sabah çıkmıştım evden tüm gün çocuklara ayrıldı adım sayım 14 500 oldu ama tükendim yani hedefi 7 gün koydum ama 6 günle idare edecek
İyi akşamlar yeni eve geldim bende Sabah bı dilim ekmek yeşillik zeytin peynir domates salatalık 5 adet yağda uzun cubuklardan Öğlen şehriye çorbası 5 küçük közde patates Türk kahvesi Akşam taze fasulye 1 dilim ekmek salata Suyu az içtim bugün adım da yok ama hiç yerimde durmadim Yeşilçay icecem şimdi ChocolitaMigrenben
14temmuz Sabah 1b.çay, 1d.ekmek, 1 yumurtalı omlet, domates, biber, salatalık karışımı, 1kk b peynir Öğle2dmeyve Akşam 1parça et yemeği, 1d ekmek, 1k.salata Ara 1d.meyve Su 3lt Spor 7400 adım çok çabaladım cezayı bitireyim diye ama olmadı işim çoktu ChocolitaMigrenben