Kaptanım Bi yere gitmiyom cezamı vermesin çekeyim anlamında dedim ödemin dibine vurmuşum allahkm kaymış yamulmusum nasıl yediğimi ben bilirim benim 1 haftalık bir cezaya tabi olmam lazim aciman bana Bu haftaRegl 3. Gün zaten ödem olur canım. Regl de biraz başa vurmuş bir krizlerle günde yemişsin. Gitme taraftariyim derken niye gidiyorsun bunun için. Egzersiz cezası gelecek tabi ama sen ne adimlar attın. Olmuş bir kere yola devam.
İçimden gelmiyor devam edemiyorum dersen anlarım ama
@bbeeyyzzaam üzülerek söylemem gerekiyor ki 3. Uyariyla liste dışı oldun. Topigi takip ediyor musun bilemiyorum ama çok etiket yaptım alintiladim. Diyet dışı beslendigin gün 10.000 atacağını yazmistin. O günün ekran görüntüsü gelir diye bu bildirimi bekledim. 2. Uyarıda olduğunu sana haber verdim. Ama alıntıları görmedin sanırım. Menü bildirimi de hep düzensiz oldu biliyorsun.
Özel durumlar olabilir. Ama hep söylediğim gibi, işleriniz olup bildirim yapamayacak durumda olursanız izin alın. Yoksa kurallar geçerlidir. Güzel kilo veriyorsun. İstikrarli olduğunu düşünüyorum. İnşallah hedefine ulaşırsın
Katılmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Boy bilgisi de alayım. İlk sayfayi okudunuz değil mi?
Allahını seven bana 1 hafta boyu versin şu cezayı bak valla pis dağıttım toplamam lazım bu regl çok berbat geçiyor1. Olan grup toplam -4.046 yüzdeyleEki Görüntüle 3449722
Black Canary
Grup üyelerini tebrik ediyorummuhteşem yüzdeler
nnurc Migrenben esmusumm 1 günlük ceza indiriminiz var. Grubunuz haftaya tekrar 1. Olursa uyarısı olanların 1 uyarısı silinecek
Kaybeden Grup Tank Girl grup üyelerinin
Chocolita Pandora27 1 günlük kanıtlı egzersiz cezası var
30 dk kardiyo
10.000 adım
Veya 45 dk Leslie 'den birini tercih edebilirsiniz
Yarın akşama kadar tamamlanmasi gerekiyor
benim yüzde 1.199 yalnız golü hakemden dönmüş takim gibi sevinmeyeyim bos yere bir deEki Görüntüle 34497199 Temmuz Yıldız Savaşları
Tank Girl yıldızıSismaniye
Elektra Natchios yıldızıTante Rosa Denise le karşı karşıya geldi!
Ve kazanaaaannn -1.990 yüzdeyleSismaniye oldu Harikasın
Bu arada artık aynı takimdasiniz. Uğur getirsin
Eki Görüntüle 3449711
Bombala kızım
Eki Görüntüle 3449716
Diğer tarafta Black Canary yıldızınnurc
Süper Girl yıldızı I Ilkaskimm la karşı karşıya geldi!
Ve kazanaaaannnn -1.131 yüzdeylennurc oldu yine çok iyi
Eki Görüntüle 3449715
Belli ki Canary geçen haftayi unutmamış
İntikam içinnnurc la sahalarda
1'incilerimiz
nnurc Sismaniye
2 gün geçerli dokunulmazlık (menü, egzersiz bildiriminden muaf)
500 kalori ödül
Varsa cezaniz silindi
2'incilerimiz
Tante Rosa Denise I Ilkaskimm
300 kalori ödül (dikkat)
Hepinizi tebrik ederim
Tamam bu hafta hergün en az 10.000 adım bekliyorum senden bir gün mazeretsiz bildirim gelmezde ertesi gün 20.000Allahını seven bana 1 hafta boyu versin şu cezayı bak valla pis dağıttım toplamam lazım bu regl çok berbat geçiyor
Menü çok güzel afiyet olsun09 temmuz menü bildirimi
Sabah elma sirkeli su, sade kahve
Kahvaltı 12.30 yulaf lapası (3 yk yulaf, süt, kakao, tarçın, 1 avuç içi kadar kuru üzüm, 10 çiğ badem)
Öğlen 15.00 4 yk bulgur pilavı, marul salatası
Akşam 19.00 fırında 5 köfte, 1 orta boy kadar patates, 1 dilim soğan 3 yk yoğurt içine pul biber nane
Detoks suyuyla (yeşilçay,kirazsapı,kayısı çayı, maden suyu,limon)toplam 3 lt su
20 dk ergin kırbaç dün eklediğim video
Benim suratım her şeye çok iyi gidiyor yalnızAdım yarışı 1. leri şaşırtmadı
Migrenben
asliogretmen
Tante Rosa Denise
Ayağınıza sağlıkelinize su dökemiyoruz valla
Eki Görüntüle 3449725
SaolasinTamam bu hafta hergün en az 10.000 adım bekliyorum senden bir gün mazeretsiz bildirim gelmezde ertesi gün 20.000
Teşekkür ederim öğlen bulgur akşam patates biraz fazla geldi gözüme yazıncaMenü çok güzel afiyet olsun
Ben bu mesajda etiketlenmiş görünüyorum ama nedenini anlayamadım1. Olan grup toplam -4.046 yüzdeyleEki Görüntüle 3449722
Black Canary
Grup üyelerini tebrik ediyorummuhteşem yüzdeler
nnurc Migrenben esmusumm 1 günlük ceza indiriminiz var. Grubunuz haftaya tekrar 1. Olursa uyarısı olanların 1 uyarısı silinecek
Kaybeden Grup Tank Girl grup üyelerinin
Chocolita Pandora27 1 günlük kanıtlı egzersiz cezası var
30 dk kardiyo
10.000 adım
Veya 45 dk Leslie 'den birini tercih edebilirsiniz
Yarın akşama kadar tamamlanmasi gerekiyor
Onu yanlışlıkla yapmıştım düzelttim canımBen bu mesajda etiketlenmiş görünüyorum ama nedenini anlayamadım
Birde benim cezam var mı
Bu akşam ekliyorum sizi deEvet okudum.boy 159.
Dut her gün bekliyor ama senin kesin beklenilen 4 gün cezan var pandoracim. 3 gün tartı cezası 1 günde gruptan geldiAllahını seven bana 1 hafta boyu versin şu cezayı bak valla pis dağıttım toplamam lazım bu regl çok berbat geçiyor
Onu yanlış yazmışım ama grup yuzdelerinde hesabım doğru canım. 1. Olarakta sonuç değişmiyor yine 1. Sinbenim yüzde 1.199 yalnız golü hakemden dönmüş takim gibi sevinmeyeyim bos yere bir de