- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.316
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımSelam Ya kusura bakmayin haftasonu cok yogun gecti
Bugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Tb tost
Ogle
6-7 kasik Makarna
Aksam
Salata
1 dlm ekmek
32 dk bisiklet
Eki Görüntüle 3448926
Merhaba hoşbuldukMerhaba hoş geldiniz
Tartı fotoğrafıyla boy ve hedef kilo bilgisi vererek başlangıç yapabilirsiniz. Detaylar ilk sayfada yazıyor. Diğer sayfalardan farklı olarak biz diyet dışı yiyeceğin adını da yazmiyoruz. Yediğimizi belirtmek için Diyet dışı şu kadar kalori seklinde bilgi veriyoruz. 100 kaloriyi geçerse ceza gelir.
Diyet dışı listesi
Selamlar boy 168 kilo bu fotodaki arkadaş :) hedefim ilk olarak 22.07.2024 de dek 89u görmek .
Eki Görüntüle 3448955
Başlangıcınız hayırlı olsun salıdan salıya haftalık adım yarışı yapıyoruz katılmak isterseniz adım sayınızı resim olarak atıp beni etiket yapın bol eksileriniz olsunMerhaba hoşbulduk
Boyum 1.67 hedefim 58 kg kilom 78.9
Teşekkürker benim 2.5 yaşında oğlum var oyüzden adım yarışına katılamayabilirim ama ergin kırbaç youtube videosu yapacağımBaşlangıcınız hayırlı olsun salıdan salıya haftalık adım yarışı yapıyoruz katılmak isterseniz adım sayınızı resim olarak atıp beni etiket yapın bol eksileriniz olsun
Merhabalar çok yoğun çalıştığım için adımdan ziyade ev programlarına ağırlık vermek istiyorum şimdilik teşekkür ederimBaşlangıcınız hayırlı olsun salıdan salıya haftalık adım yarışı yapıyoruz katılmak isterseniz adım sayınızı resim olarak atıp beni etiket yapın bol eksileriniz olsun
Geçmiş olsunKızlar ben çok kötü üşütmüşüm çok hastayım
İnşallahSelamlar boy 168 kilo bu fotodaki arkadaş :) hedefim ilk olarak 22.07.2024 de dek 89u görmek .
Eki Görüntüle 3448955
AkılsıZ başın cezasını neresi çekiyordu
Ha işte ondan 300 gram yasaklı yemişim şimdi den 10 bin adım atmaya çalışıyorum
Akşam yemeği çorba ve hamurlu yasaklılarda 3 dilim
Selamlar boy 168 kilo bu fotodaki arkadaş :) hedefim ilk olarak 22.07.2024 de dek 89u görmek .
Eki Görüntüle 3448955
Aramıza hoş geldiniz bol eksileriniz olsun Biraz sonra listeye alıyorumMerhaba hoşbulduk
Boyum 1.67 hedefim 58 kg kilom 78.9
Malesef tek seferde. Böyle olmasının sebebi de bir haftada 2 kez diyet dışı beslenmenin önüne geçmek. Önceden bunun yerine uyarı veriyorduk. Kızlar uyarı olmasın telafi etme şansı olsun dediler. Böyle caydırıcı bir şey yaptık biz de. Aslında yemeden önce haber vermiştim amaİki gün üst üste 10.000 bin mi yapayım yoksa tek sefer de Chocolita bi de tek seferdeyse sildirelim benim saatim yok telefonla zorla 10 bin yaparım
Çok sevindim birbirimize iyi geliriz inşallahDaha önceden takımlarda 15 gün listeye girmek için uğraşırdık şimdi ilk günden girince çok daha motive oldum valla Chocolita
Biraz daha dikkatli beslenmek gerek sadece. Sabah bir şey yemeden aksam börekleri yersek hem kandaki şeker bir anda yükselecek hem de dengeli bir beslenme olmayacak. Çorba yanına Et olmazsa mutlaka salata veya başka bir sebze yemeğiyle desteklenmeliAyy demek ki daha çok gruba girmeliyim kurtarın beni cezalardan diye