- 30 Ocak 2017
- 12.499
- 192.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun çokomYarın tartıları sabah aç karnına bekliyorum. Gece gece basimiza gelecek varmış. Oğlum oynarken ayağını vurdu. Çok kötü vurdu ama serçe parmağı şişti. Buz koyduk sonra uyuyakaldı. Yarın zaten doktor randevumuz vardı, ayağını da gösterip gelicem. Sabahtan tartimi atip cikarim. Yani bildirimlerim biraz geçe kalabilir. Döner dönmez ilgilenicem
Kaptan menü yazmasam dır cezamı alsam da gitsem sağlam yasaklı yedim güne gittim en sevdiklerim vardı tutamadım bu kez cezam neyse alıp gitme taraftarıyım Bi de regl oluyom zaten bugün tartı da bomba gibi cikicam kesin peşin peşin moral bozmak istemiyom
Çok geçmiş olsunYarın tartıları sabah aç karnına bekliyorum. Gece gece basimiza gelecek varmış. Oğlum oynarken ayağını vurdu. Çok kötü vurdu ama serçe parmağı şişti. Buz koyduk sonra uyuyakaldı. Yarın zaten doktor randevumuz vardı, ayağını da gösterip gelicem. Sabahtan tartimi atip cikarim. Yani bildirimlerim biraz geçe kalabilir. Döner dönmez ilgilenicem
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunYarın tartıları sabah aç karnına bekliyorum. Gece gece basimiza gelecek varmış. Oğlum oynarken ayağını vurdu. Çok kötü vurdu ama serçe parmağı şişti. Buz koyduk sonra uyuyakaldı. Yarın zaten doktor randevumuz vardı, ayağını da gösterip gelicem. Sabahtan tartimi atip cikarim. Yani bildirimlerim biraz geçe kalabilir. Döner dönmez ilgilenicem
Çok geçmiş olsunYarın tartıları sabah aç karnına bekliyorum. Gece gece basimiza gelecek varmış. Oğlum oynarken ayağını vurdu. Çok kötü vurdu ama serçe parmağı şişti. Buz koyduk sonra uyuyakaldı. Yarın zaten doktor randevumuz vardı, ayağını da gösterip gelicem. Sabahtan tartimi atip cikarim. Yani bildirimlerim biraz geçe kalabilir. Döner dönmez ilgilenicem
Geçmiş olsun canımYarın tartıları sabah aç karnına bekliyorum. Gece gece basimiza gelecek varmış. Oğlum oynarken ayağını vurdu. Çok kötü vurdu ama serçe parmağı şişti. Buz koyduk sonra uyuyakaldı. Yarın zaten doktor randevumuz vardı, ayağını da gösterip gelicem. Sabahtan tartimi atip cikarim. Yani bildirimlerim biraz geçe kalabilir. Döner dönmez ilgilenicem