Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemiş gibi göründüğüne bakma. Aç geziyorum aslında. Doymuyorum genellikleHerkes lahmacun yemiş ya gagshxhhdhd
Pazartesi tartı sonucun çıksın bende yicem
Eskiden yoktuktan aç olunca çeşmeye ağzını dayayıp suyla doyamaya çalışanlar vardı ya hah öyleyim elimde su yasiyorumDoymadan da yaşayabiliriz.
Sonrada wc den gelmiyoruzEskiden yoktuktan aç olunca çeşmeye ağzını dayayıp suyla doyamaya çalışanlar vardı ya hah öyleyim elimde su yasiyorum
Bugün eşim disards yiyelim deyince hende lahmacun söyleyeceksen giderim demiştim vazgeçti zavallım evde makarnaya talimHerkes lahmacun yemiş ya gagshxhhdhd
Pazartesi tartı sonucum çıksın bende yicem
Ben utanmiyorsam sen hiç utanmaçok ekmek yemişim ya utandım
Az ye makarna da yeme yaaaBugün eşim disards yiyelim deyince hende lahmacun söyleyeceksen giderim demiştim vazgeçti zavallım evde makarnaya talim
Onu da alırız pampa sıkıntı yok yeter ki kilo verelimAz ye makarna da yeme yaaa
Tambugday makarnası al minik ben geçen yaptım sevdim valla
Hafta sonu temizlikle ugrascam inşallah biter minik yaEee ne var ne yok girememdim dunden beri nasılsınız nasıl gidiyor pazartesi güzel sürprizler var mı
Hayırdır neden satıyorsunuz kiracisimisinjz ? Yoksa kendiniz mi satıyorsunuz ?Hafta sonu temizlikle ugrascam inşallah biter minik ya
Yaa bide bizim ev satılığa çıktı morelim bozuldu sanki şiştim pazartesiye mucize olsun