- 30 Ocak 2017
- 12.413
- 192.287
İyi akşamlar, yazabilirsiniz tabi. Ama listeye girmezseniz menü tartı kontrolüne dahil olmazsınızİyi akşamlar, ben de yazabilir miyim buraya, yarış şeklinde yapıyorsunuz sanirim ama listeye girmesem de olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar, yazabilirsiniz tabi. Ama listeye girmezseniz menü tartı kontrolüne dahil olmazsınızİyi akşamlar, ben de yazabilir miyim buraya, yarış şeklinde yapıyorsunuz sanirim ama listeye girmesem de olur.
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum.Ben hastayım kızlar. Bugün çok başka planlarım vardı, sabah çıktım öğlene kadar hastanedeydim. Ya yediğim bir şey dokundu ya da salgın. Bayağı halsizim.
Sabah yoğurt
Aksam makarna yedim
Süt ictim kesin pişman olucam
Adım yok.
2 gün cezam kaldı
Ne güzel yürüyecektim bugun
Sağol delficimÇok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum.
İyi akşamlar canımChocolita
Sabah
1 yumurta Menemen, 2 dlm salcali ekmek
Aksam
Buyuk kase mercimek corbasi
Avokado sosu, 2 dlm ekmek
Gece
Protein shake
45 dak ağırlıklı spor
11 k adim Migrenben
Eki Görüntüle 3432513
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.Ben hastayım kızlar. Bugün çok başka planlarım vardı, sabah çıktım öğlene kadar hastanedeydim. Ya yediğim bir şey dokundu ya da salgın. Bayağı halsizim.
Sabah yoğurt
Aksam makarna yedim
Süt ictim kesin pişman olucam
Adım yok.
2 gün cezam kaldı
Ne güzel yürüyecektim bugun
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.
Geçmiş olsun çokom daha yeni gördümTeşekkür ederim canım
Sağol bebeğim kim hastaysa Rabbim şifa versinGeçmiş olsun çokom daha yeni gördüm
Anladım, o zaman ben de başlıyorum burada yazmaya, istikrarlı olursam belki listeye de alırsınızİyi akşamlar, yazabilirsiniz tabi. Ama listeye girmezseniz menü tartı kontrolüne dahil olmazsınız
Paketli gıda cok yiyorum, özellikle tatlı. Alışkanlık olmuş, acikmasam da yiyorum, artik durduramıyorum kendimi son 1 yıldır. Rahatlama amaçlı, cocuklar uyuyunca yiyorum genelde. İnsallah burada kontrol etmeyi öğrenirim kendimi.O zaman gun icinde yeterli yemiyorsundur.
Sabah ve ogle ogununde doydugundan emin ol. Atistirmaliklar normal öğünlerden daha kalorili, bir de üstüne doyurmuyor. Emeklerin boşa gidiyor böyle
Evett hoş geldiniz o zaman. Birbirimize iyi geliriz inşallahAnladım, o zaman ben de başlıyorum burada yazmaya, istikrarlı olursam belki listeye de alırsınız
Amin canım aminSağol bebeğim kim hastaysa Rabbim şifa versin
hoş bulduk.Evett hoş geldiniz o zaman. Birbirimize iyi geliriz inşallah