Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun. Bugün yenilen diyet dışı toplamı 100 kalori geçiyorsa ceza gelir24 Mayıs
Sabah
2 Haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir
Domates-Salatalık
Öğle
1 kase nohutlu köz patlıcan salatası
Akşam
1.5 ızgara tavuk but
sebze sote
10 tane diyet dışı
Ara
1 ince dilim diyet dışı (ailemiz için özel bir gündü)
Arada yeşilçay içtim
Merhaba bir kere spor 3 kere spor yazarken ne demek istiyorsunuzKalkar Kalkmaz Ilık Limonlu su
Günlük Adım Sayısı : 17137 Günlük 3.5 Litre Su
1 KERE SPOR
Kahvaltı Saat 11.00
⏺1 Yumurta
⏺4 Adet Yeşil Zeytin
⏺1 Dilim Peynir
⏺Yeşil Çay
3 KERE SPOR
Öğlen Atıştırmalık 14.00
⏺3 Kaşık Bol Yeşillikli Kısır
⏺1 Bardak Bol Mineralli Sade Maden Suyunda Ayran Ve Üstüne Nane
3 KERE SPOR
Akşam Yemeği 18.00
⏺3 Kaşık Pilav
⏺ 3 Tane Yeşil Mercimek Köftesi (Yeşil mercimekleri haşladım, blendırdan soğan ve baharatlarla geçirdim, fırına yağsız şekilde attım)
⏺2 Kaşık Yoğurt
3 KERE SPOR+ 2 kere 30 Dakikalık Adım Videosu
Migrenben
Chocolita Eki Görüntüle 3432057
Merhaba 1 kere spır yazdığım normal spor yapıyorum kendime göre ayarladığım, 3 kere spor yazdığım zaman 1 normal spor, 2 duvar platesi 3 uygulama sporu yapıyorum, yani 1 sporda 20 hareket yapıyorsam mesela, bir sonraki öğüne kadar toplam 60 hareket yapmış oluyorumMerhaba bir kere spor 3 kere spor yazarken ne demek istiyorsunuz
Aa çok iyi duvar platesini çok görüyorum reklamlarda işe yarıyor muMerhaba 1 kere spır yazdığım normal spor yapıyorum kendime göre ayarladığım, 3 kere spor yazdığım zaman 1 normal spor, 2 duvar platesi 3 uygulama sporu yapıyorum, yani 1 sporda 20 hareket yapıyorsam mesela, bir sonraki öğüne kadar toplam 60 hareket yapmış oluyorum
Evet bugün farkettim baya işe yarıyor tabi ben termal taytda sipariş vermiştim onuda giyiyorumAa çok iyi duvar platesini çok görüyorum reklamlarda işe yarıyor mu
Afiyet olsun. Bugün yenilen diyet dışı toplamı 100 kalori geçiyorsa ceza gelir
10.000 adım. Yarın beklerimGeçiyordur büyük ihtimal. Cezası neydi
10.000 adım. Yarın beklerim
Stresini kontrol edebiliyorsan süper. Evde 3 ergenle yaşamak bile yetiyor bazen :) Bir iki kez büyük sıkıntılarda iştahım kesilmiştir. Yoksa hiç bana mısın demezben de.
stesliyken mesela yerim,
esim stresliyken hemen kilo verir, yemekyten kesilir, bende tam tersi.
Bir de ben bir seyden oturu uzgunsem cok yerim, kendimi cezalandirir gibi boyle negatif bir duyguyla. Eskiden bununla savasmaya calisirdim, simdi o kadar takmiyorum, o gunu atlatmama yardimci olduysa iyidir diyorum. Cok stresli biri degilim allahtan, bosvermisim azicik ahahaha