- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
O 3 gün muydu ben 1 kez sanıyordum bugün başlayayım. Kanıt egzersiz kaydi olarak mi3 gün 10.000 adım cezasına başlanmadi canım. Hatırlatmak istedim. Leslie yi 15 dk daha yapıp kanıt göndermiş olsan 45 dk egzersiz de geçerlidir. Saatinde egzersiz başlatma ayarı varsa süreyi o şekilde de kanıtlayabilirsin
Evet canımO 3 gün muydu ben 1 kez sanıyordum bugün başlayayım. Kanıt egzersiz kaydi olarak mi
selam kizlar anca girebildim dunden beriChocolita tatilden kastimiz oglumun sunnetine gelemiycekler evet bazilari icin gereksiz ama hep berbar oturduk tarihi herseyi kararlastirdik somra gelmiyoruz diyince uzulduk ,Nasipdiyoruz napalim
Tamamdir bugün başlayayım cezaya o zamanEvet canım
Kolay gelsinTamamdir bugün başlayayım cezaya o zaman
Geldim kaptanim, dün cok yorgundum. Hatta eve gelirken bi ara gözüm kapandi anlik Allah korudu. Kendime geldigimde yan seride gecmisim biraz.
Eve gelince normal yedim, aksam cocuklara makarna yapmistim ondan da yedim maalesef.
Sabah
Yok
Ögle 15.30
3 dilim ekmek
Kabak corbasi
2 yk kavurma
Auch ici kafat Antep fistigi
4 5 dilim karpuz
Aksam 18.00
Bi tabak makarna
Adim yok maalesef.
Maalesef yorgunluktan ne varsa yedim.
Cezam varsa da yoksa da bugun yürümeye calisacagim. Suan bile yediklerim midemde hala cok rahat hissetmiyorum kendimi.
sagol canımAaa ben kacirmisim.
Uzuldum ben de gercekten, cok iyi anlıyorum seni.
Optum
Dikkat et kendine suspuscumGeldim kaptanim, dün cok yorgundum. Hatta eve gelirken bi ara gözüm kapandi anlik Allah korudu. Kendime geldigimde yan seride gecmisim biraz.
Eve gelince normal yedim, aksam cocuklara makarna yapmistim ondan da yedim maalesef.
Sabah
Yok
Ögle 15.30
3 dilim ekmek
Kabak corbasi
2 yk kavurma
Auch ici kafat Antep fistigi
4 5 dilim karpuz
Aksam 18.00
Bi tabak makarna
Adim yok maalesef.
Maalesef yorgunluktan ne varsa yedim.
Cezam varsa da yoksa da bugun yürümeye calisacagim. Suan bile yediklerim midemde hala cok rahat hissetmiyorum kendimi.
Haftalık sonuçta + gelme cezası 3 gün canimO 3 gün muydu ben 1 kez sanıyordum bugün başlayayım. Kanıt egzersiz kaydi olarak mi
Kilo vermemzsem mi yaniDikkat et kendine suspuscumnasıl yorulmuşsun öyle
Bugün yürümek mideni de yatıştırır. Su an daha iyiysen tabi
Haftalık sonuçta + gelme cezası 3 gün canim
Aynen. Ama haftalık sonuçta 10 gram bile versen ceza yok.Kilo vermemzsem mi yani
Günaydın güzelliklerrÇok şükür bugünde güzel bir güne uyandık
Rabbim aratmasın bu günlerimizi
Aldığımız nefesin bu özenle yaratılmış bedenimizin kıymetini bilelim
Zarar vermeyelimSağlıklı, enerjik bir gün olsun
Merhaba hoş geldinizMerhabalar, Grubunuza Katılmak istiyorum, Ama Adım Bilgili Falan Nasıl Verebilirim, Telefonu Sürekli Yanımda Taşımıyorum 1 Buçuk Yaşında Bebeğim Var Ve Gurbette Olduğum İçinde Pek Fazla Yer Bilmediğim için yürüyüş Yapma İmkanım Az, Yürüyüş Yerine Evde Spor Yapıyorum Her Öğün, 30 Dk Kadar, Akıllı Saatimde Yok, Bilgilendirmeler Nasıl oluyor Beni bu Konuda Bilgilendirir deniz Sevinirim, Teşekkürler
Hoşbulduk Teşekkürler, En Yakın Zamanda İnşallah Akıllı Saat Edineceğim O zamanMerhaba hoş geldinizakıllı saat olsaydı adım yerine yakılan kalori de sayılırdı. Adım yapamiyorsak sadece ceza adımları için geçerli 45 dk kanıtlı egzersiz bekliyoruz. Bir arkadaşımız daha vardı burada akıllı saati yoktu, 10.000 adımı da tamamlayamiyordu. Şimdi kanitta bu şekilde imkanı olmadığı için 45 dk Leslie yapıp başlarken ve Bitiste YouTube fotoğraf gönderip süreyi o şekilde kanıtlıyordu. Yaptığı hafta da hep kilo vererek döndü. Sizde de bu şekilde yapabiliriz
İnşallah, tekrar hoş geldinizArkadaşlar merhaba. bu sabah itibatiyle tartıda durum 78.5 çıktı. Yaş 39 Boy 1.64… Bu saat oldu ebi toparladım, çoculara yemek hazırladım, ödev takibi okul hazırlığı falan derken henüz hiçbir şey yemedim. Birazdan öğle yemeği yiyip sporuma başlıyorum bakalım :) Gitsin kilolar inşallah.
Şu şekilde, bu sadece bir kısmıMerhaba hoş geldinizakıllı saat olsaydı adım yerine yakılan kalori de sayılırdı. Adım yapamiyorsak sadece ceza adımları için geçerli 45 dk kanıtlı egzersiz bekliyoruz. Bir arkadaşımız daha vardı burada akıllı saati yoktu, 10.000 adımı da tamamlayamiyordu. Şimdi kanitta bu şekilde imkanı olmadığı için 45 dk Leslie yapıp başlarken ve Bitiste YouTube fotoğraf gönderip süreyi o şekilde kanıtlıyordu. Yaptığı hafta da hep kilo vererek döndü. Sizde de bu şekilde yapabiliriz
Akilli saat alana kadar ihtiyacım olduğunu bilmiyordum çok kullanışlı oluyor tavsiye ederim. Topikte de kanitlarda çok işe yarıyor. Dün çok adım atamadım ama evi boyadım 1500 kalori yakmisim. Ne ceza kalir ne bir şeyHoşbulduk Teşekkürler, En Yakın Zamanda İnşallah Akıllı Saat Edineceğim O zamanBen Leslie Şeklinde Değilde Telefon Uygulamalarından Yapıyorum Sporu, Örnek Olarak Atayım Hemen, Bu Arada Boyum 1.62,kilo 75 Hedef Kilo İnşallah 60