- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün 10.000 adım cezasına başlanmadi canım. Hatırlatmak istedim. Leslie yi 15 dk daha yapıp kanıt göndermiş olsan 45 dk egzersiz de geçerlidir. Saatinde egzersiz başlatma ayarı varsa süreyi o şekilde de kanıtlayabilirsinBugünkü menüm
Güne zencefili suyla başladım
Kahvaltı
Köz biber patlıcan yoğurt
Ara öğün
Espresso leblebi 1 hurma
Akşam
Perde pilavı salata
Ara öğün yeşil elma 1 sb kefir sade
3 lt su tamamladim
30 dk leslie
100 ip atlama
Arada açlik iyidir. Bende bugün fazla bir şey yemedim. Müthiş de kalori yaktim. O yüzden çok huzurluyum15 Mayıs Çarşamba
Menü
2 PM bir parça sarımsaklı ekmek
Bir yumurta bir büyük kase roka ve
iki avuç yaban mersini, iki kaşık pekmez
36 yapacaktım ama “ye ya ne olacak bu kadardan” dedim ve dediğimi dinledim
Yoksa bu kadar düşük kalorili beslenmiyorum.
Adım da şu an 11K de ama daha akşam yürüyüşümü yapmadım. Öğleden sonra beşe geliyor saat şimdi. Bir saate çıkarım ama yatmadan eklerim adım resmimi de.
aklimda canim bugun calisirken fazlas olsada tel.yzerimde degildi ,yarin basliyorumtavsannesi sana da hatırlatmis olayım canım 3 gün adimimiz var
Çarşamba yi yazmamışım Bi tek kaptanım daha bugün yeni perşembe oldu hemenncarsambayi yaziyorumPandora27 Çarşamba Perşembe menüleri gelmedi
suspushanimcim tavsannesi Fateb bugünün menüsünü bekliyorum kızlar
Canım eğer resim varsa resim atar mısınSabah: peynirli omlet, yarim simit
Ara: kabak cekirdegi, muz
Akşam: yayla corbasi, sarma
1068 adım
1 lt su
Onlar da geriye dogru giderek diger günlerin adim sayisini gösteriyor.Saat güzelmiş. Alttaki değerler neyi ifade ediyor
EvetAaa sizde mi Almanya'da yaşıyorsunuz.
Geldim kaptanim, dün cok yorgundum. Hatta eve gelirken bi ara gözüm kapandi anlik Allah korudu. Kendime geldigimde yan seride gecmisim biraz.Pandora27 Çarşamba Perşembe menüleri gelmedi
suspushanimcim tavsannesi Fateb bugünün menüsünü bekliyorum kızlar
Geldim kaptanim, dün cok yorgundum. Hatta eve gelirken bi ara gözüm kapandi anlik Allah korudu. Kendime geldigimde yan seride gecmisim biraz.
Eve gelince normal yedim, aksam cocuklara makarna yapmistim ondan da yedim maalesef.
Sabah
Yok
Ögle 15.30
3 dilim ekmek
Kabak corbasi
2 yk kavurma
Auch ici kafat Antep fistigi
4 5 dilim karpuz
Aksam 18.00
Bi tabak makarna
Adim yok maalesef.
Maalesef yorgunluktan ne varsa yedim.
Cezam varsa da yoksa da bugun yürümeye calisacagim. Suan bile yediklerim midemde hala cok rahat hissetmiyorum kendimi.