Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım selam ben geri döneyim diyorum
Selam canım hoş geldin nasılsınCanım selam ben geri döneyim diyorum
Hoş bulduk iyiyim şükür sen nasılsın? Sen de hastaymışsın galiba çook geçmiş olsun.Selam canım hoş geldin nasılsın
Biraz rahatsızım ama düne göre daha iyiyim canım. Bir ağrı kesici alicam şimdi.Hoş bulduk iyiyim şükür sen nasılsın? Sen de hastaymışsın galiba çook geçmiş olsun.
Hemen en son kiloma bakıyım
İnşallah o da hemen geçerBiraz rahatsızım ama düne göre daha iyiyim canım. Bir ağrı kesici alicam şimdi.
Bak bakalım
Hasta başındayım hastanede. Ben de beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum. Bende özledim buraları, sizleri. İnş. Bi an önce iyileşir normal hayatıma dönerim.
Gayet iyi bak + gelmemissin. O kadar ara vermiştin. Ama tartı fotosu istiyorum nurcumİnşallah o da hemen geçer
En son 73,25 miş kilom. Ben bugün 72,7 tartıldım
hazirana kadar 69 a düşsem çook iyi olur
Canım benim inşallah. Allah şifa versin. Şimdi durumu nasıl yakınının? Neyin oluyor bu arada yakınım demiştin amaHasta başındayım hastanede. Ben de beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum. Bende özledim buraları, sizleri. İnş. Bi an önce iyileşir normal hayatıma dönerim.
Merhaba evet alıyoruzYeni üye alıyor musunuz Chocolita
Yarın sabah gönderiyim mi kaptanımGayet iyi bak + gelmemissin. O kadar ara vermiştin. Ama tartı fotosu istiyorum nurcum
Olur canımYarın sabah gönderiyim mi kaptanım
Geçmiş olsun delficimMerhabalar
8 Mayıs, Çarşamba günü
Menüm:
Kahvaltı:
*4 yeşil zeytin
*1 dilim kaşar
*1 tatlı kaşığı bal
*1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:
*2 nektarin
Öğle yemeği:
*zeytinyağlı bezelye yemeği (5 y.k.)
Akşam yemeği:
*3 köfte
*salata
*zeytinyağlı bezelye yemeği (4 y.k.)
Su:1,5 lt.
Bugün tansiyonum yüksekti, işe gidemedim, evdeydim, istirahat ettim.
Adımlarım az, 749 adım
Chocolita Migrenben
Akşam erken uyuyacağım, öncesinde menümü paylaşayım istedim.
Yaa doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraIyi geceler kızlar bugün pertim çıktı temizlik yapmaktan sirkeli su kafa yapiyomus haberiniz olsun
Menum
Uyanınca 500 ml su
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta (sadece sarı kısmı ben beyaz kısmını yiyemiyorum) +1/2 kk peynir +2 zeytin+ 1kupa çay + 2 dilim ekmek + yarim domates
15.30 1 kase brokoli makarna + ayran
Akşam yok
Chocolita kaptanım bugün benim dogum günüm diye ben minnacık yasaklı ufledigimden yedim amma böyle incecikti toplasan 2 yk ancak cikar
Migrenben
Teşekkür ederim kaptanım ceza var mıYaa doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
Geçmiş olsun canımMerhabalar
8 Mayıs, Çarşamba günü
Menüm:
Kahvaltı:
*4 yeşil zeytin
*1 dilim kaşar
*1 tatlı kaşığı bal
*1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:
*2 nektarin
Öğle yemeği:
*zeytinyağlı bezelye yemeği (5 y.k.)
Akşam yemeği:
*3 köfte
*salata
*zeytinyağlı bezelye yemeği (4 y.k.)
Su:1,5 lt.
Bugün tansiyonum yüksekti, işe gidemedim, evdeydim, istirahat ettim.
Adımlarım az, 749 adım
Chocolita Migrenben
Akşam erken uyuyacağım, öncesinde menümü paylaşayım istedim.