- 16 Aralık 2019
- 20.145
- 79.988
- 31
Evet canımTamamdır adım+ diyet liste buraya mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımTamamdır adım+ diyet liste buraya mi
Tekrar hoş geldiniz hedef kilonuzu da alabilir miyim
45 dk yi kanitladiktan sonra tabi ki yapabilirsin canimTamam canım bi egzersiz programı buldum gün gün yapılıyor onda süre tutsam üstüne kalan süre de lelsie yapsam olur mu ?
Katılmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Hoş geldiniz ilk sayfayı okudunuz kabul ediyorum. Başlamak için tartı fotoğrafiyla boy ve hedef kilo bekliyorumTamamdır adım+ diyet liste buraya mi
Bi gazla açtım allah utandırmasınMigrenben eline sağlık canım yeni adım sayfamiz hayırlı olsun hepimize iyi gelsin
Paylasim oldukça orası gözükür dutumŞu altta arri nin topiği yerine yeni olan açılsa iyi olurdu olurdu aslında çok mu şey istiyorum ne
Hadi inşallahPaylasim oldukça orası gözükür dutum
Evet katilmak istiyorum yarın sabah tarti atsam olur muKatılmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Hoş geldiniz ilk sayfayı okudunuz kabul ediyorum. Başlamak için tartı fotoğrafiyla boy ve hedef kilo bekliyorum
Olur. Ama salı günü tartı günümüz. Başlangıç kilonuza göre yüzde almis olursunuz. Ben o yüzden yeni gelen arkadaşlara isterseniz salı günü başlayalım dedim ama. Fark etmez derseniz öyle yapalımEvet katilmak istiyorum yarın sabah tarti atsam olur mu
Aynen farketme bana salı günü başlayayım. Etiket yapıyor musunuz yoksa kendim mi sayfayi takip edeyim bildirim içinOlur. Ama salı günü tartı günümüz. Başlangıç kilonuza göre yüzde almis olursunuz. Ben o yüzden yeni gelen arkadaşlara isterseniz salı günü başlayalım dedim ama. Fark etmez derseniz öyle yapalım
Takip etmeniz iyi olur. Salı aç karnına tartı fotoğrafı bekliyorum. Genelde Ödül ceza bildiriminde etiket yapıyorumAynen farketme bana salı günü başlayayım. Etiket yapıyor musunuz yoksa kendim mi sayfayi takip edeyim bildirim için
Tamam.canimTekrar hoş geldiniz hedef kilonuzu da alabilir miyim
45 dk yi kanitladiktan sonra tabi ki yapabilirsin canim
Hedef kilom 65Tekrar hoş geldiniz hedef kilonuzu da alabilir miyim
45 dk yi kanitladiktan sonra tabi ki yapabilirsin canim
Ben not ettim. İsterseniz salı günü listeye alayım sizi. Çünkü arada 1 gün var yüzde almanız gerekmesinHedef kilom 65
Tamamdir takipteyimTakip etmeniz iyi olur. Salı aç karnına tartı fotoğrafı bekliyorum. Genelde Ödül ceza bildiriminde etiket yapıyorum
Yatılı misafirlie gittik canım şehir dışına bir büyüğümüzün yanına aşırı yoğun geçiyor giremedim. Ama genel olarak hafif beslenmeye çalıştım.Yarın dönüyoruz inşaallah daha rahat yazarımGonulmeyvesi @labellevie menü bekliyorum hanımlar
Gönül canım 3 günlük cezayi tamamlamak için 3 gün kaldı
Fateb Perşembe, cuma ve cumartesi menuleri gelmedi. Bu gece için biraz daha bekliyorum. Menü gelmezse 1 uyarı vermek durumundayım
Böyle durumlarda önceden haber verirsen iyi olur canım mazeretli sayarim. 1 uyarın varYatılı misafirlie gittik canım şehir dışına bir büyüğümüzün yanına aşırı yoğun geçiyor giremedim. Ama genel olarak hafif beslenmeye çalıştım.Yarın dönüyoruz inşaallah daha rahat yazarım
Ben de tartilmayi unuttum Hafta sonu cocuklarin kaprislerinden kaldi.Olur. Ama salı günü tartı günümüz. Başlangıç kilonuza göre yüzde almis olursunuz. Ben o yüzden yeni gelen arkadaşlara isterseniz salı günü başlayalım dedim ama. Fark etmez derseniz öyle yapalım
TamamdırBen de tartilmayi unuttum Hafta sonu cocuklarin kaprislerinden kaldi.
Yarin sabah tartilip atayim ins.