- 30 Ocak 2017
- 12.422
- 192.351
İyi geceler canım menünü gonderdigine göre tatlı tatlı uyuyabilirsinHoş geldiniz
Hoş geldiniz
teşekkür ederiz canımmmm
Tamamdır çokom mesajları şimdi gördüm. İyi geceler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canım menünü gonderdigine göre tatlı tatlı uyuyabilirsinHoş geldiniz
Hoş geldiniz
teşekkür ederiz canımmmm
4 Mayıs menümGonulmeyvesi labellevie menü bekliyorum hanımlar
Gönül canım 3 günlük cezayi tamamlamak için 3 gün kaldı
Fateb Perşembe, cuma ve cumartesi menuleri gelmedi. Bu gece için biraz daha bekliyorum. Menü gelmezse 1 uyarı vermek durumundayım
Yarin ben de bismillah diyecegim aksam menülerinize bakip ben de ilham alayim azcik.
Bu arada kendimi tanitayim. Nisa ben yurtdisinda yasiyorum. Ögretmenim calsiyorum. 2 evladimiz var, biri 9,5 biri 5 olacak.
Normalde gecen sene 66ya kadar düsmüstüm ama sinav dönemim vardi o arada aldim. Ama suan calsiyorum biraz daha düzenim var.
Öglen 14 .30 evde oluyorum en gec.
Kahvalti yapmiyorum. Yersem arada yarim elma kahve .
Aksamlari da 30 dk pilates yapsam yeterli olur mu grup kurallari icin ?
@
Plates yapmaya calisacagim. Zaman olusturmaya calisacgim.Anca bakabildim hafta sonları çok yoğun oluyorum. Olur tabi. Çok güzel olur. Biz adım yarışı da yapıyoruz. Katılmak isterseniz her gün az çok demeden adım fotosu gönderiyoruz. Rekabet olunca güzel oluyor. Migrenben ilgileniyor artık. Onu ve beni etiket yaparak adım fotosu paylaşabilirsiniz
Günlük egzersiz bekliyor, şart koşmuyorum. Haftalık sonuçlar bize epey bir hareket sağlıyor. Ceza egzersizlerinde kanıt şart. İlk sayfayi okudunuz değil mi?
Hosbulduk. Unsallah bu grubun enerjisi bana , benim enerjim de isze iyi gelir.Hoş geldiniz
Hoş geldiniz
teşekkür ederiz canımmmm
Öyle olacak inşallahPlates yapmaya calisacagim. Zaman olusturmaya calisacgim.
Hosbulduk. Unsallah bu grubun enerjisi bana , benim enerjim de isze iyi gelir.
Tamam çokom müsait bi zamanda halletcemSana da yakıştı yollari ateşe veriyorsun malum
Biz İnandık Siz de İnanın Adım Yarışı konusu acmalisin dutum salıya kadar yaparsın. Sağına soluna koyduğumuz simgeleri değiştirerek açabilirsin. Sonra oraya listede kim varsa engellemeni rica ediyorum. Sadece senin tablo gonderilerini takip edelim. Bazen şaşırıp menü paylaşımı oradan yapılıyor çarşı pazar karışıyor. Konuşmalar oldukça da Tablolar geride kalıyor. Onu kapatmış olalim. İstersen ilk sayfada gönderi olarak paylaşıp sürekli onun üstünde oynamalar da yapabilirsin. Arri ayrı ayrı gönderirdi. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yapabilirsin
Teşekkür ederim, bundan da fikir ediniriz. Çok iyi vermişsiniz tebrik ederim.Eki Görüntüle 3422842
Eki Görüntüle 3422843
Merhabalar labellevie Chocolita
Diyetisyenimin 99,7 kg iken bana verdiği diyet listesini paylaştım. Kendisi sayesinde 2018 yılında 110 kg'dan 81,5 kg'a düşmüş idim. 81,5 kg iken bana verdiği listeyi de paylaşayım sizinle. Öğle yemeğinde et yersem akşam yemeğinde sebze/salata, öğle yemeğinde sebze/salata yersem akşam et yememi istiyordu. 15 günde bir listemi düzenliyordu. Bunun da faydasını görüyordum. 81,5 kg için olan listem şöyle:Eki Görüntüle 3422849
Teşekkür ederim. Bende de olabilir bir yaptırmak lazım testlerini.Endokrinoloji uzmanına veya dahiliye uzmanına gidersen yaptıracağı kan tahlillerinde ortaya çıkar.Kan şekeri ve insülin testi(HOMA) belirleyici labellevie Gerekirse şeker yüklemesi de yapılıyor. İnsülin direnci için özel bir hesaplama var, doktorlar hesaplıyor hemen. Yemekten sonra yorgunluk, terleme, ellerin titremesi.
İnsülin direncinde çok zor kilo veriliyor.
Tatlı ihtiyacı fazla oluyor.
Karında yağlanma artışı, karaciğer yağlanması. Sık acıkma v.b. gibi belirtileri var.
Evet sağlık çok önemli yaşlılıkta özellikle kilo sağlık sorunu yaratıyor, bakarsan kilolu insanlar daha çabuk çöküyor. Dizlerde de ağırlık yaptığı için sorun çıkıyor. Gençken üstümüzden atmak gerekiyor.Labelcim benim insülin direnci çıktığında doktora vücudumda çıkan kizariklarla gitmiştim. Sonra bu kizariklar yara olmaya başladı korktum ben. Çok kötü bir dönemimdi tikanircasina yemek yeme başlamıştı. Gözlerim yerinden çıkacak gibi hissediyordum. Ay beslenme şekli çok önemli ya. Hepsi psikolojik kandırmaca. Yiyeceklerin depresyon çözdüğü nerede görülmüş. 10 dk lik kandirmaca geleceğinden yıllar çalıyor. Daha büyük sorunlara yol açıyor. Büyük depresyona sürüklüyor
Artık fiziği mizigi geçtim anlayacağın sağlık için savaşıyoruz
Tamam canım bi egzersiz programı buldum gün gün yapılıyor onda süre tutsam üstüne kalan süre de lelsie yapsam olur mu ?Gonulmeyvesi labellevie menü bekliyorum hanımlar
Gönül canım 3 günlük cezayi tamamlamak için 3 gün kaldı
Fateb Perşembe, cuma ve cumartesi menuleri gelmedi. Bu gece için biraz daha bekliyorum. Menü gelmezse 1 uyarı vermek durumundayım
Teşekkür ederim. Bende de olabilir bir yaptırmak lazım testlerini.
Teşekkür ederim. Devam edeydim, diyeti bırakmayaydım 70 kg olacaktım.Teşekkür ederim, bundan da fikir ediniriz. Çok iyi vermişsiniz tebrik ederim.
Tamamdır adım+ diyet liste buraya miChilddevelopment buraya canım