Mevcut kurallarımız güzel bence deKızlar bu normalde benimde aklımı kurcaliyor. Size de danismak istiyorum
Diyet dışı yiyip ama akşamı bir çorbayla kapatip kalori hesabı yaptığımı söylesem, ceza gelmeli mi gelmemeli mi?
Şimdi buna ceza gelmese sağlıksız bir beslenme şeklini desteklemiş olmaz mıyım. Sonucta diyet dışı deyince içinde abur cubur var her şey var. Bu sefer alması gereken besinlerin yeri o şekilde kapanmış olacak
Normalde günlük alman gereken kalori aşilsin asilmasin 100 kalori üstünde diyet dışına ceza veriyorum
Tok karnına çatlayana kadar yerimBogalar fazla fazla sever
Kızlar bu normalde benimde aklımı kurcaliyor. Size de danismak istiyorum
Diyet dışı yiyip ama akşamı bir çorbayla kapatip kalori hesabı yaptığımı söylesem, ceza gelmeli mi gelmemeli mi?
Şimdi buna ceza gelmese sağlıksız bir beslenme şeklini desteklemiş olmaz mıyım. Sonucta diyet dışı deyince içinde abur cubur var her şey var. Bu sefer alması gereken besinlerin yeri o şekilde kapanmış olacak
Normalde günlük alman gereken kalori aşilsin asilmasin 100 kalori üstünde diyet dışına ceza veriyorum
arkadaslar gibi bende senin fikrine katılırım canım ,cunku bazen ne yediğimizi yazarken bende zorlaniyorum bazen diyet disi olsada bizim uyguladigimiz diyete uygun olabiliyor ama burda yazamiyoruz o konuda benim aklımı karistiriyorKızlar bu normalde benimde aklımı kurcaliyor. Size de danismak istiyorum
Tamamdır. Bugün egzersize başladım. Ama yattığım yerden yaptığım için yarım bıraktım.yiitee cim baktım şimdi uyarı bayram oncesi hafta ceza tamamlanmadığı için gelmis. Mazeretsiz 1 gün eksik olmuş. Onu da 10.000 tamamlayamadigini söylemiştin. Böyle durumlarda kolaylık olması için 45 dk egzersizi tekrar hatırlatmışm bende. Olsun halledersin eminim
Bu iyi mi oldu kötü mü bilemedimCezan yok şu an canım. Uyarı alınan durumdan ceza adımı beklemiyorum
Bende boğayımBoga kadını olmak harika ama ya
Diyet dışı diyet dışıdır. Ama regl dönemi dayanmak çok zor. Ben meyveden alayım şekeri diye çok direndim ama ne mümkün diyet dışından vazgeçmek.Kızlar bu normalde benimde aklımı kurcaliyor. Size de danismak istiyorum
Afiyet olsun.Haklısınız kızlar. Yine de danışmak istedim. O zaman aynı şekilde devam ediyoruz. Amacımız sağlıklı beslenmek. Her şey bizim için
Menümü yazayim
Sabah 2 domates
2 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Yarım simit
1 bardak süt
Akşam
Fırında patetes köfte 1 tabak
Yarım tabak pilav
Maden suyu
Belliydi bu gece çok aktif gördüm seniUff uyuyamadım