- 4 Eylül 2009
- 470
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.901
işte kırmızı kartı görmezsek yapıcam bakalım
korkma canım ya saglıkla gelicektir insallah =) sabırla bekliyoruz dua ediyoruz elimizden geleni yapıyoruz bakalım güzel sonuçlarla inşallah zemuszemus
kalbini ferah tut canım allahın izniyle görmezsin kafana fazla takma
kızlar bu arada beni tanıyın istiyorum biraz azda vaktim var gerci ama ben 1979 dogumluyum bir kızım var adı azra buket haziranda 5 aylık gebeliğim sonlandırıldı kızım olunca işi bıraktım muhasebeciyim aslında tickerdende anlaşıldıgı gibi 6 senelik evliyim şimdi 2. bebegi istiyoruz ama önce saglıkla inşallah
benimde 6 yaşında bir kızım var canım allah nasip ederse 2. meleğimizi istiyoruz
5 aylık meleğin için çok üzüldüm inşallah allah gönlüne göre verir güzel haberlerini alırz tatlım
görsemde sorun etmiycem canım cünkü stres daha geciktiriyor bu ay olmazsa bidaki ay gene olmazsa daha sonraki aylar inşallah napalım ne zaman nasipse o zaman olsun
kızlar ben cıkmak zorundayım kızımı okula hazırlıycam bende kursa gidicem sizi cok öpüyorum akşam yakalayabilirsem aranıza katılırım yoksa yarına artık akşam yazdıklarınızı okurum artık cok öperim sizleri
kızlar çıkmam lazım inşallah akşam üstü sohbetinize katılabilirim şimdilik by by öpüyorum kocaman kocaman hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sebin o yazan şey bhcg olamazmı ya. Çünkü thcg diye bi deger yokki CADIARZU
Hemşire sonuçlar 4 buçukta çıkar demişti. 4 buçukta bir daha mı baksam ki?
Hemşire sonuçlar 4 buçukta çıkar demişti. 4 buçukta bir daha mı baksam ki?
peki b hcg diye bi değer yokmu ??