Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

korkma canım ya saglıkla gelicektir insallah =) sabırla bekliyoruz dua ediyoruz elimizden geleni yapıyoruz bakalım güzel sonuçlarla inşallah zemuszemus

inşallah canım Allah saglık versinde hepimize nasip etsin daha hamiş haberi almadık dimi bebişkom vardı galiba

benimde 6 yaşında bir kızım var canım allah nasip ederse 2. meleğimizi istiyoruz
5 aylık meleğin için çok üzüldüm inşallah allah gönlüne göre verir güzel haberlerini alırz tatlım

kızlar ben cıkmak zorundayım kızımı okula hazırlıycam bende kursa gidicem sizi cok öpüyorum akşam yakalayabilirsem aranıza katılırım yoksa yarına artık akşam yazdıklarınızı okurum artık cok öperim sizleri

benimde 6 yaşında bir kızım var canım allah nasip ederse 2. meleğimizi istiyoruz
5 aylık meleğin için çok üzüldüm inşallah allah gönlüne göre verir güzel haberlerini alırz tatlım

inşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim

görsemde sorun etmiycem canım cünkü stres daha geciktiriyor bu ay olmazsa bidaki ay gene olmazsa daha sonraki aylar inşallah napalım ne zaman nasipse o zaman olsun

dün akşam eşim hamile bayanları görünce biz neden tutturamıyoruz diyor sonrada gerçi bir kızımız var demekki zamanı değilmiş dedi

:gitme::gitme:by by canım güzel haberlerle dönersin inşallah

kızlar çıkmam lazım inşallah akşam üstü sohbetinize katılabilirim şimdilik by by öpüyorum kocaman kocaman hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sebin o yazan şey bhcg olamazmı ya. Çünkü thcg diye bi deger yokki CADIARZU

Canım yemeğe gittim geldim.Malum yemeği vaktinde yemeyip masandan vaktinde kalkmayınca sorun oluyor.Benim de bildiğim bhcg ama tahlilde thCG yazıyor ve malesef değer 1.1 galiba hamile olmadığım kesinleşti.artık umutlar aralığa kaldı

internetten baktım tatlım ya.bence thCg BhCG ile aynı çünkü sınır değerler 0-5 diyor.bhCG nin de sınır değeri0-5 eğer hamile değilsen.öyle değil mi?

amaaan zaten benim her işim böyle alengirli olur.yarın sabah sonucu alıp gitsem mi ki dr.a. Ben bütün sonuçalrım çıksın öyle giderim diye düşündüm.sürekli izin alamam ki :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…