Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

doktora gitmeyi ihmal etme.imkanın varsa ara konuş bence ..

tatlım korkma neden korkuyosunki, daha cok yeni yerleşme kanaması olabilir. Doktorun daha iyi bilir aksi bi durum olsa söylerdi. Hiç üzülecek bişey yok içini ferah tut.

aayyy yavrukuşum apnik yapma hemen :teselli: bazen öyle olabiliyormuş.zaten sen adetinden çok önce öğrenmedin mi hamile olduğunu.belki ancak yerleşiyordur bebişin karnına.Bugün senin için extra dua edicem.Korkma.bugün kendini yorma yat uzan.Allah ne verirse hayırlısını verir unutma.Allah'ım seni nazarlardan saklasın

aysellim ben bu konuda pek bilgi sahibi degilim canım ya
benim hep düzensiz oldugu için)=

bebişkom88 bak beni bile şaşırttın panik yazacağıma apnik yapma yazmışım :roflol: Korkma gülüm şimdi dua ediyorum:Saruboceq:

Kızlaaarrrrrr.... Sohbet başlamış çoktan ben geç kaldım. birazdan çıkacağım evden 2,30 da randevum var kızılaya inicem. 29undan beri hala regl olmadım ve belirti falan da yok hiç.1 hafta oldu resmen :bbo: Bakalım ne diyecek doktor. Sanırım akşamüzeri aranıza katılacağım.ınşallah geç hamilelik olmuştur ve ondan idrar testinde çıkmamıştır. ınşallaaaaaahhhh!!!! öpüyorum hepinizi. Umarım geldiğimde yeni hamiş haberleri alırım.

insallah dediginiz gibidir canim.

Bebişkocum sen stres yapmiican bu aralar. bak sana özelden bir adres yazıcam o sitede yukarıda tahmini doğum tarihi hesaplama var ona tıkla ve sat tarihini gir sana riskli dönemlerini söylüyor o dönemlerde mümkün olduğunca dinlen canım.

evt öyle bisi duydum ama yinede korktum bilmiyorum. yerlesme kanamasi nezaman olur ki

korkma bencede tatlım bende ilk hamileliğimde senin gibi olmuştum adet oldum sandım meğerse hamileymişim yat uzan dinlen ağır kaldırma dr haberdar et durumdan allahın izniyle bişeycik olmaz bebişine

inşallah hamişsindir canım güzel haberlerini bekliyoruz

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…