- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.921
amaaan zaten benim her işim böyle alengirli olur.yarın sabah sonucu alıp gitsem mi ki dr.a. Ben bütün sonuçalrım çıksın öyle giderim diye düşündüm.sürekli izin alamam ki :çok üzgünüm:
üzülme tatlım nolursun...
aralıkta aslan bebişlerimiz olsun ....
şimdi benim anlamadığım neden ThCG yazıyor neden BhCG değil? ve neden adet olmadım?
kizlr daha yeni doktordan geldim. cok sancim var. suan bisi diyemem dedi doktor. yerlesme kanamasida baska biside olabilir yani kaybedebilirsin tutunamayabilir dedi. dinlen yarini bekleyelim dedi. mafoldumben
Tahlil istediği zaman dr. da işim uzun sürmüyor.hemen kanı verip işe geliyorum.Bugün tam vaktinde işteydim.şimdi sonuç için izin istemem lazım.neyse ben şimdi izin olayını kafama takıp stres yapmayayım.yarın sonucu göstereyim.Sonra da aralık ayı için çalışmalara başlayayım.Bari çabul regl olsam da yeni yumurtam gelişmeye başlasa
canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine.Hemen uzan dinlen dikkat et kendineeekizlr daha yeni doktordan geldim. cok sancim var. suan bisi diyemem dedi doktor. yerlesme kanamasida baska biside olabilir yani kaybedebilirsin tutunamayabilir dedi. dinlen yarini bekleyelim dedi. mafoldumben
kizlr daha yeni doktordan geldim. cok sancim var. suan bisi diyemem dedi doktor. yerlesme kanamasida baska biside olabilir yani kaybedebilirsin tutunamayabilir dedi. dinlen yarini bekleyelim dedi. mafoldumben