Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

amaaan zaten benim her işim böyle alengirli olur.yarın sabah sonucu alıp gitsem mi ki dr.a. Ben bütün sonuçalrım çıksın öyle giderim diye düşündüm.sürekli izin alamam ki :çok üzgünüm:

üzülme tatlım nolursun...
aralıkta aslan bebişlerimiz olsun ....
:emir_bebek:

Kendimden şüphe edip tekrar baktım ama ThCG 1.1 sonuç birimi mIU/mL sonuç aralık 0-5 yazıyor.

şimdi benim anlamadığım neden ThCG yazıyor neden BhCG değil? ve neden adet olmadım?

bir yerde rastladım deminden beri araştıyorum.. bi ihale sayfasında bgch ve ya thcg kiti alınacak diye yazıyordu..aynı şeymi aynıysa adı niye farklı anlamadım..
doktorunla konuşunca anlaşılacak sanırım... :Saruboceq:

mevsimler olabilir haklısın sebin ama bende şey diye duymuştum rahim bebek istiyo oyüzden adetlerin düzensizleşiyo hatta dr adettin gecikirse hamile kalman kısa zamnda gerçekleşir demişti bakalım inş ya umutlanmak istemiyorum ama elimde değil gerçi benim 4aydır düzensiz hep gününde olurdu şimdi ya atlıyo yada önce gelşyodu bakalım hayırlsıı

kizlr daha yeni doktordan geldim. cok sancim var. suan bisi diyemem dedi doktor. yerlesme kanamasida baska biside olabilir yani kaybedebilirsin tutunamayabilir dedi. dinlen yarini bekleyelim dedi. mafoldumben

Tahlil istediği zaman dr. da işim uzun sürmüyor.hemen kanı verip işe geliyorum.Bugün tam vaktinde işteydim.şimdi sonuç için izin istemem lazım.neyse ben şimdi izin olayını kafama takıp stres yapmayayım.yarın sonucu göstereyim.Sonra da aralık ayı için çalışmalara başlayayım.Bari çabul regl olsam da yeni yumurtam gelişmeye başlasa

kizlr daha yeni doktordan geldim. cok sancim var. suan bisi diyemem dedi doktor. yerlesme kanamasida baska biside olabilir yani kaybedebilirsin tutunamayabilir dedi. dinlen yarini bekleyelim dedi. mafoldumben

Canım benim ya dualarımız seninle.inş. yerleşiyordur yaramaz.ayakalrını sıcak tut.hiiiiç yorma kendini

Tahlil istediği zaman dr. da işim uzun sürmüyor.hemen kanı verip işe geliyorum.Bugün tam vaktinde işteydim.şimdi sonuç için izin istemem lazım.neyse ben şimdi izin olayını kafama takıp stres yapmayayım.yarın sonucu göstereyim.Sonra da aralık ayı için çalışmalara başlayayım.Bari çabul regl olsam da yeni yumurtam gelişmeye başlasa

canım bencede dur bakalım doktor ne dicek. THCG neymişki alla allaa. Bebiş yoksa reglinde gelir merak etme. Stress yapma bari :eek:lmaz:

bebiskom canım üzülüp daha cok germe kendini. Bişey sorucam doktor ilaç falan vermedimi?? Bazen düşük tehlikesinde bi ilaç veriyolar. Rahimi güçlendirmek amaçlı

:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine.Hemen uzan dinlen dikkat et kendineee

kızlar bazen geç yumurtlama olduğu için adet gününü bir hafta geçmeden kanda bile görünmeyebiliyormuş... kırmızılar gelmedikçe bırakmak yok kendimizi...
gelselerde plan takvim ve çalışmaya devammm...

cnm geçmiş olsun hiç kötü düşünme bol bol dinlen inşallah sağlıcakla alırsın kucağına öncelikle önemli olan senin sağlığın dualarımız seninle :Saruboceq:

X