- 25 Kasım 2008
- 680
- 1
- 44
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.881
Kızlaaar thCG Mi kanda baktıkları?
kızlar yakaladım sizi gerci az vaktim var kızımı okula bırakıp arapca kursuna gidicem ama bir bakayım dedim bugün benim adet günüm ama henüz olmadım akıntım var bolcana artık küçük pedler koyuyorum ama ben ayın 10 una kadar beklim diyorum siz ne dersiniz
eee ben sabah kan verdim. tahlillerin içinde rutin tahlillerim dışında sadece thCG diye bir şey var.yanlış şeye mi baktılar?senağlama
umarım sonun benim gibi olmaz derim.İnş hamilesindir.benim de dündü günüm.hala olmadım akıntım da vardı ama idrar testim negatif malesef.
umarım sonun benim gibi olmaz derim.İnş hamilesindir.benim de dündü günüm.hala olmadım akıntım da vardı ama idrar testim negatif malesef.
sebinim aldınmı sonucu ne yazıyor karşısında thcg nin? hemen google dan aratalım neymişa.s
kızlar yakaladım sizi gerci az vaktim var kızımı okula bırakıp arapca kursuna gidicem ama bir bakayım dedim bugün benim adet günüm ama henüz olmadım akıntım var bolcana artık küçük pedler koyuyorum ama ben ayın 10 una kadar beklim diyorum siz ne dersiniz
Gebelik testi veya diğer adı ile “plano test” eczanelerden kolayca temin edilebilen ucuz ve basit bir yöntemdir. hCG ismi verilen gebelik hormonunun idrarda tespiti prensibine dayanır.İdrarda yapılan bu test ile hCG düzeyi 20miÜ üzerinde ise pozitif sonuç verir.İdrarda gebelik testi bazen yanlış yapılabilmektedir, cinsel birleşmenin ertesi günü yapılması anlamsızdır, hiçbir sonuç vermez. İdrarda gebelik testi sağlıklı bir sonuç alınması için adet gününün en az 1-2 gün geçmesi gerekmektedir.
Buna rağmen kanda yapılan B-HCG testi miktarı tam gösterdiğinden dolayı çok duyarlıdır ve adet günü daha geçmeden sonuç verir. Dikkat edilmesi gereken bir husus da ,sabah ilk idrar konsantre olduğu için daha sağlıklı sonuç verdiğidir.
hım az kalmış güzel habere diyelim. İnşallah saglıkla bi bebiş gelir :Saruboceq:
cumaya kadar bekle bence canım kırmızılar gelmezse (inşallah gelmez) yap bence
sebin o yazan şey bhcg olamazmı ya. Çünkü thcg diye bi deger yokki CADIARZU
inşallah canım ya Allah sizede en kısa zamanda versin cok acılar cektim valla şimdi kafaya takmamayı düşünüyorum 5 aylık bebişim alınınca şimdi hamiş olmayada korkuyorum valla