Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar yakaladım sizi gerci az vaktim var kızımı okula bırakıp arapca kursuna gidicem ama bir bakayım dedim bugün benim adet günüm ama henüz olmadım akıntım var bolcana artık küçük pedler koyuyorum ama ben ayın 10 una kadar beklim diyorum siz ne dersiniz

eee ben sabah kan verdim. tahlillerin içinde rutin tahlillerim dışında sadece thCG diye bir şey var.yanlış şeye mi baktılar?senağlama

umarım sonun benim gibi olmaz derim.İnş hamilesindir.benim de dündü günüm.hala olmadım akıntım da vardı ama idrar testim negatif malesef.

umarım sonun benim gibi olmaz derim.İnş hamilesindir.benim de dündü günüm.hala olmadım akıntım da vardı ama idrar testim negatif malesef.

testin negatifse genede hamiş olma ihtimalin var şeker ben kızımda 6 gün sonrea yapmıştım cıkmıştı düşük yaptıgımdada 3 gün sonra yaptım idrarda hemen cıkmıyor kimininki şimdide yapmim diyorum erken hemde sabah kahvaltı yapmadan ilk idrarınla kesin sonuç veriyor Allahtan hayırlısı canım ya sinsi agrılarımda var ama bakalım artık kısmet

Gebelik testi veya diğer adı ile “plano test” eczanelerden kolayca temin edilebilen ucuz ve basit bir yöntemdir. hCG ismi verilen gebelik hormonunun idrarda tespiti prensibine dayanır.ıdrarda yapılan bu test ile hCG düzeyi 20miÜ üzerinde ise pozitif sonuç verir.ıdrarda gebelik testi bazen yanlış yapılabilmektedir, cinsel birleşmenin ertesi günü yapılması anlamsızdır, hiçbir sonuç vermez. ıdrarda gebelik testi sağlıklı bir sonuç alınması için adet gününün en az 1-2 gün geçmesi gerekmektedir.

Buna rağmen kanda yapılan B-HCG testi miktarı tam gösterdiğinden dolayı çok duyarlıdır ve adet günü daha geçmeden sonuç verir. Dikkat edilmesi gereken bir husus da ,sabah ilk idrar konsantre olduğu için daha sağlıklı sonuç verdiğidir.

hım az kalmış güzel habere diyelim. İnşallah saglıkla bi bebiş gelir :Saruboceq:

bu arada aysellimde adet olmuş heralde cok üzüldüm canım ya nasıl bekliyordu neyse Allahtan ümit kesilmez bidaki aya inşallah

cumaya kadar bekle bence canım kırmızılar gelmezse (inşallah gelmez) yap bence

evet canım benim dediğim gibi işte ben 6 gün sonra uyguladım dr gittigimde 1,5 aylık hami,lesin demişti

hım az kalmış güzel habere diyelim. İnşallah saglıkla bi bebiş gelir :Saruboceq:

inşallah canım ya Allah sizede en kısa zamanda versin cok acılar cektim valla şimdi kafaya takmamayı düşünüyorum 5 aylık bebişim alınınca şimdi hamiş olmayada korkuyorum valla

inşallah canım ya Allah sizede en kısa zamanda versin cok acılar cektim valla şimdi kafaya takmamayı düşünüyorum 5 aylık bebişim alınınca şimdi hamiş olmayada korkuyorum valla

korkma canım ya saglıkla gelicektir insallah =) sabırla bekliyoruz dua ediyoruz elimizden geleni yapıyoruz bakalım güzel sonuçlarla inşallah zemuszemus

kızlar bu arada beni tanıyın istiyorum biraz azda vaktim var gerci ama ben 1979 dogumluyum bir kızım var adı azra buket haziranda 5 aylık gebeliğim sonlandırıldı kızım olunca işi bıraktım muhasebeciyim aslında tickerdende anlaşıldıgı gibi 6 senelik evliyim şimdi 2. bebegi istiyoruz ama önce saglıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…