- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.941
Kızlar benim acil çıkmam lazım.gelince görüşürüz.Şom ağzım toplantı yok xrayden geçmiyorum dedim ya ufffffffffffffff haydin grşrz
kızlar ablam aradı tyz oluyomuşum çok sevindim ya ben neden beceremiyorum ablamdam neyim eksik benden haber beklerken ailem ablam hamile kalmış süpriz oldu banada diyolar sen hala beceremedinmi ya biryanım çok seviniyo biryanım ben nezamn bu mutlu haberi vericem diye kzııyorum kendime sizinle paylaşmak istedim byu sevincimi
kızlar ablam aradı tyz oluyomuşum çok sevindim ya ben neden beceremiyorum ablamdam neyim eksik benden haber beklerken ailem ablam hamile kalmış süpriz oldu banada diyolar sen hala beceremedinmi ya biryanım çok seviniyo biryanım ben nezamn bu mutlu haberi vericem diye kzııyorum kendime sizinle paylaşmak istedim byu sevincimi
herkese merhaba,eşimin sperm test sonucu geldi indetrnetten baktıgımda biraz moralım bozuldu sızde bır bakıp yorumlarmısınız
sağolun
Miktar 2,2 cc
ph8,0
likefaksiyon %60>
hızlı ileri hareketli %3
yavaş ileri hareketli % 16
yerinde hareketli %33
hareketsiz%48
lokosit 200.000cc
1cc deki spermazaton 22milyon
total zpermazaton 48,400.000
morfolojı
norman%50
anromal %50
kruger normal%1
krugeranormal%99
bas defekt %43
boyun defekt %40
kuyruk defekt%16
CADIARZU
herkese merhaba,eşimin sperm test sonucu geldi indetrnetten baktıgımda biraz moralım bozuldu sızde bır bakıp yorumlarmısınız
sağolun
Miktar 2,2 cc
ph8,0
likefaksiyon %60>
hızlı ileri hareketli %3
yavaş ileri hareketli % 16
yerinde hareketli %33
hareketsiz%48
lokosit 200.000cc
1cc deki spermazaton 22milyon
total zpermazaton 48,400.000
morfolojı
norman%50
anromal %50
kruger normal%1
krugeranormal%99
bas defekt %43
boyun defekt %40
kuyruk defekt%16
CADIARZU
sebincim aldınmı sonucları
şimdi şeyi düşündüm ben de mesela ben dr.uma artık bebek istiyoruz dediğimde benden bi sürü tahlil istedi.ama eşime hiç bir şey yapılmadı.size dr. mu söylüyo eşine de yapalım diye yoksa siz mi istiyosunuz?neye göre karar veriliyor?
tatlım malesef ben de hiç bir şey bilmiyorum bu konuda:çok üzgünüm: ama umarım her şey yolundadır
yok canım bir değişiklik ThCG ve 1.1
şimdi şeyi düşündüm ben de mesela ben dr.uma artık bebek istiyoruz dediğimde benden bi sürü tahlil istedi.ama eşime hiç bir şey yapılmadı.size dr. mu söylüyo eşine de yapalım diye yoksa siz mi istiyosunuz?neye göre karar veriliyor?
inşallah kızlarr...webden baktıgımda morfolojik değer %1 ise direk tüp bebek öneriyorlar mafoldumben
yarın dr randevumuz var bakalım :Saruboceq: edin