- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.821
Evet canım ya yaklaşık yarım saat önce 1. aldım bismillah diyip. Bismillah her kapıyı açar çok inannıyorum, daha sabah noldu biliyomusun meyve sıkıcagının kapagı sıkışmış açamadım eşimde açamadı bismillah dedim açılıverdi (= bakalım bu yumoş nasıl çatlıcak anlayabilcekmiyim çatladığını çok merak ediyorum.
herkes burda ne güzel ya zemuszemus
ah sorma aysellim öyle yoğunum ki maliyet hesabı çıkartıyorum acil arada birde size takılmadan edemiyorum bağımlılık yaptı bu topic bende sen nasıl oldun güzelimopuyorumnanaktan
canım dr ne diyorsa devam edelim şekerim benim f.asit vermedi orası ayrı mesele:)
canım güzel haberle almak dileğiyleeeee
ah sorma aysellim öyle yoğunum ki maliyet hesabı çıkartıyorum acil arada birde size takılmadan edemiyorum bağımlılık yaptı bu topic bende sen nasıl oldun güzelimopuyorumnanaktan
aayyy çok güzel anlamı varmış canım benim teşekkür ederiz.
sebinim havalar soğuk olmasa 2+1 durum olur diyorsun yani:)
Sebin bugün test sonucun belli olacak, inşallah hamilesindir. Degilsen de belki bu hastalık ve hava degisimi yüzünden gecikmistir. Eğer regl olursan "ateş ölçme yöntemi" topigini tavsiye ederim. Ateşini olcerek ovulasyon günlerini kesin olarak tespit edebilirsin. İlk günden itibaren dene, faydasını göreceksin. Yanında ovulasyon testleri de kullanabilirsin.
Hepimizde bagımlılık yaptı anlaşılan (= canım kolay gelsin
tabi canım ayıpsın 2+1 ne ki elalemin işi için 7x24 çalıştığımıza göre kendimiz için de çalışabiliriz :roflol: kimdi ya birisi eşimle kampa giricez demişti çok hoşuma gitmişti.hayır senelik iznim bitti benim bitmeseydi biz de kampa girerdikkaydirigubbakcemile3
Sebin bugün test sonucun belli olacak, inşallah hamilesindir. Degilsen de belki bu hastalık ve hava degisimi yüzünden gecikmistir. Eğer regl olursan "ateş ölçme yöntemi" topigini tavsiye ederim. Ateşini olcerek ovulasyon günlerini kesin olarak tespit edebilirsin. İlk günden itibaren dene, faydasını göreceksin. Yanında ovulasyon testleri de kullanabilirsin.
tabi canım ayıpsın 2+1 ne ki elalemin işi için 7x24 çalıştığımıza göre kendimiz için de çalışabiliriz :roflol: kimdi ya birisi eşimle kampa giricez demişti çok hoşuma gitmişti.hayır senelik iznim bitti benim bitmeseydi biz de kampa girerdikkaydirigubbakcemile3
sebincim bendim o daha kamp bitmedi ya geç yumurtlamışsam diye devam kampa:roflol::roflol:
slm kızlar
Supreme kız.kasıklarıı dürt gıdıkla belki gülmeye başlar yumoşunda gülmekten çatlar akannehir
Supreme kız.kasıklarıı dürt gıdıkla belki gülmeye başlar yumoşunda gülmekten çatlar akannehir
sizin kamp çok yorucu gündüz iş akşam evde çalışma.Nazi kampı gibi kaydirigubbakcemile3 Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın."kamp" olayı olaya bir sempatiklik katmış.iyi bulmuşsun walla