Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ben 1 aralık dedim ama hesaplayıcılara göre 29 kasım çıkıyor bir sonraki adet başlangıcıç kafam karıştı kızlar?

prayforU please pray for me,tooyerimseniben
eee kızlar şimdi benim regl tarihim geçti.dolayısıyla 28 günde bir olmamış oluyor.yumurtlama tarihimi nasıl hesaplıcam?

boşver hesabı canım benim... 2 güne bir her açıdan tavsiye edilen durum... hesaba gerek bırakmıyo..( öyle bir konustum ki 5 tane dogurdum sanki :)

testi duyunca ben heyecanlandım..seni tahmin edemiyorum.. bende negatif test gördüm biliyosun ama hala gelmedi bekliyorum 2 gün var .... ama bugün bende senin gibi düşündüm .adet olmadan 2.yumurtlama dönemine girmiş gibi akıntım var...

Allahım çok büyük..inancımızı kaybetmeden hep beraber bebişlere kavuşacağız..buluşma fikriniz ço khoşuma gitti.. teyzeler bakımından eksik kalmasın bebişler...

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hic gulecegim yoktu sebincim illahiii sen beni guldurdun allahda seni guldursun ins ins ins sekerim,,,

Amin hep beraber gülelim canım.sen ne durumdaydın?sen de 3 kasımcıydın ama sonuç ne oldu?Bari senin + olsunda halayını çekelim yaa.kurtlarım içimde birikti.bebişkom88 verdi bir güzel haber devamı yok.:çok üzgünüm: şimdilik tabii a.s

boşver hesabı canım benim... 2 güne bir her açıdan tavsiye edilen durum... hesaba gerek bırakmıyo..( öyle bir konustum ki 5 tane dogurdum sanki :)

testi duyunca ben heyecanlandım..seni tahmin edemiyorum.. bende negatif test gördüm biliyosun ama hala gelmedi bekliyorum 2 gün var .... ama bugün bende senin gibi düşündüm .adet olmadan 2.yumurtlama dönemine girmiş gibi akıntım var...

Allahım çok büyük..inancımızı kaybetmeden hep beraber bebişlere kavuşacağız..buluşma fikriniz ço khoşuma gitti.. teyzeler bakımından eksik kalmasın bebişler...

çok fazla heyecanlanamadım yani ben hep cuma cuma dedim.bugün birden kanda bakalım falan deyince dr. yine de idrarı cuma yapayım dedim.ama eczanenin önünden geçerken şeytan dürttü:mymeka: testin sonucunu 5 dk bekledim.o arada merak ettim tabi ama normalde daha çok heyecanlanmam lazımdı.inan bana p.tesi sabahı aysellim için bile daha fazla heyecanlıydım.
şimdi 2 güne bir derken bir gün çalış bir gün tatil mi yani?kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.Ben dün akşam çok hastalandım.sabah da dr.uma gittim.rutin kan tahlilleri istedi.hamilelik şüphem olduğunu söyledim.ona da bakalım dedi.benim derdim eşim bugün pozitif mi negatif mi öğrenecek süpriz yapamıcam oldu.fakat ofise gelirken test aldım yaptım.madem bugün kanda bakılacak dedim.Size güzel haber vermek çok isterdim ama idrar sonucum tek çizgi :çok üzgünüm: kan sonucum da akşam 4 buçukta çıkacak onu da bildiririm.işin kötüsü mü yoksa bir umut mu bilmem ama kırmızılardan haber yok ve hiç de gelecek gibi değiller.

günaydın herkese bayanlar (= sebinim dur dont panic şekerim. Sende biliyosunki idrarda cıkmayabiliyo ilk zamanlarda benim doktorum diyoki idrar testi degil direk beta hcg yani kanda baktır. Sen hiç üzülme nolur, kendini rahatlatmaya çalış olmayadabilir olsun Rabbim saglık versin kuzum ya ikinizde genceciksiniz du bakalım kan tahlili ne dicek :1hug:

çok fazla heyecanlanamadım yani ben hep cuma cuma dedim.bugün birden kanda bakalım falan deyince dr. yine de idrarı cuma yapayım dedim.ama eczanenin önünden geçerken şeytan dürttü:mymeka: testin sonucunu 5 dk bekledim.o arada merak ettim tabi ama normalde daha çok heyecanlanmam lazımdı.inan bana p.tesi sabahı aysellim için bile daha fazla heyecanlıydım.
şimdi 2 güne bir derken bir gün çalış bir gün tatil mi yani?kaydirigubbakcemile3

evet canım benim..bi boş bi dolu....canın isterse 2 dolu bi boş da olur .... :kedi:

Teşekkür ederiiim Ben de iyiyim aslında ama ne bileyim.1 haftadır üstümde çok sinir var.Çok hassasım kim ne yapsa batıyor .Eşime bile tahammül edemez oldum :KK43:((( Kafayı yiyorum galiba.Ya da bu ara çok daraldım ne bilim :KK43:(((:-)gitme:

sakin ol güzelim kafanı dağıtmaya çalış kendini başka başka işlerle meşgul etcanım herşey olacağına varır tatlım içini sıkar çok fazla düşünürsende olmazmış biliyorsun bebiş o yüzden kendini hep rahatlatmay çalış düşünme elinden geldiğince

Supremem ilaca başladın mı canım?Hadi Rabbim suprememin yumoşunu bebişe dönüştür:Saruboceq:

TÜRKÇR KONUŞALIM KIZLAR (çünküm ingilizcem çok iyi değil anlamıyorum) :)

tamam canım pardon.Şimdi "prayforU" senin için dua ediyorum demek.Ben de benim için de dua et dedim. prayforU da herkes için dua ediyorum dedi.Bundan sonraki tüm yazışamalar Türk işi olacakopuyorumnanaktan

TÜRKÇR KONUŞALIM KIZLAR (çünküm ingilizcem çok iyi değil anlamıyorum) :)

..benim rumuza atıfta bulunmuş sebincim ona cevaptı.. (rumuzumun anlamı senin için dua ediyorum)

topiğimizin tüm hamiş adayları ve gelecek tüm bebişler için tez vakitte ve sağlıkla gelsinler duasında bulunuyorum her daim...

:Saruboceq:

Supremem ilaca başladın mı canım?Hadi Rabbim suprememin yumoşunu bebişe dönüştür:Saruboceq:

Evet canım ya yaklaşık yarım saat önce 1. aldım bismillah diyip. Bismillah her kapıyı açar çok inannıyorum, daha sabah noldu biliyomusun meyve sıkıcagının kapagı sıkışmış açamadım eşimde açamadı bismillah dedim açılıverdi (= bakalım bu yumoş nasıl çatlıcak anlayabilcekmiyim çatladığını çok merak ediyorum.
herkes burda ne güzel ya zemuszemus

..benim rumuza atıfta bulunmuş sebincim ona cevaptı.. (rumuzumun anlamı senin için dua ediyorum)

topiğimizin tüm hamiş adayları ve gelecek tüm bebişler için tez vakitte ve sağlıkla gelsinler duasında bulunuyorum her daim...

:Saruboceq:

aayyy çok güzel anlamı varmış canım benim teşekkür ederiz.

sebinim havalar soğuk olmasa 2+1 durum olur diyorsun yani:)

X