Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım ben diyabet olduğum için hiç hap falan kullanmadım.adetlerim de hep düzenliydi.sadece mevsim geçişlerinde birkaç gün ileri ya da geri oynayabiliyor.ilk defa geçen ay 18 gün ara ile oldum.Hapı bırakıntığından hormonların denge kurmaya çalışıyordur ondan da olabilir.mevsim değişikliğinden stresli bir dönemdeysen ondan da olabililir.telaş edecek bir şey yok bence.zemuszemus

günaydın kızlar dün ne güzel sohbetler etmişsiniz üzüldüm katılamadım diye
sebincim idrar testinde çıkmadığına çok üzüldüm ama kırmızılar gelmediğine göre herzaman bir ümit vardır eşin test sonuçlarını alınca belki o sana süpriz yapar allah tan ümit kesilmez inşallah bugünün mutlu haberini alırız dualarımız bugün seninle canım benim

Günayyyyydınn :)Nasılsın bugün

Kan sonucum belli olana kadar idrara göre ilk denememiz başarısızlıkla sonuçlandı.Tabi ki üzüldüm ama çok sa sarsılmadım beklediğim bir şeydi.dr.um ilk denemede şansın %20-25 demişti.Dediğin gibi geç olsun güç olmasın.Allah hayırlı sağlıklı bebişler versin.Sizler varsınız yanımda üzüntümü sevincimi paylaştığım.a.s Allah sağlık versin hepimize eee tabi bir de tez zamanda bebek :Saruboceq:

integral 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
prayforU 5 kasım
güzel haberleri olan yokmu acaba?

aminnnnnnnn

Saol elma şekerim.Kendimi hep cumaya endeksledim ya o nedenle biraz garip oldum.Sanki cuma test yapacakmışım da + çıkacakmış gibi geliyor.İnş. dediğin gibi olur da kanda güzel bir şeyler çıkar.Olmazsa da aysellim,integral0027, ve ben Aralıkda çift çizgiyi görürüz ne olcek di mi?

aaaa ben kaç aydır aralık ayının gelmesini bekliyorum. Aralıkta çift çizgi ayı olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. alkisalkisalkis

günaydın canım çok iyiyim gün saymaya devam sen nasılsın?

Teşekkür ederiiim Ben de iyiyim aslında ama ne bileyim.1 haftadır üstümde çok sinir var.Çok hassasım kim ne yapsa batıyor .Eşime bile tahammül edemez oldum ((( Kafayı yiyorum galiba.Ya da bu ara çok daraldım ne bilim (((gitme:

günaydın canım ve kızlar hepinize günaydın. Canım geçmiş olsun tatlım kendine çok dikkat et bitanem. İdrar testi arkadaşların dediği gibi hemen cevap vermiyor o yüzden kan tahlili sonucunu bekleyelim tatlım. Olumsuz düşünmek yok stres yok ama heyecan var:) Di mi test sonucu beklerken heyecanlanma demek yanlış olur. Tatlım kısacası saat 4 olsun diye bi bekleyelim seni kocamannnnnnnnnn öpüyorummmmmmm[/QUOTE]

Bak stres yok heyecan var olayını sevdim a.s Hayırlısı olsun aysellimcim.ama şimdi aklıma takılan neden henüz regl olmadım?kasık ağrılarım ve akıntım neden kaynaklanıyor?p.tesi akşamı yumurtlama dönemindeki gibi akıntım vardı.acaba bir daha mı yumurtladım?senin sonuç negatif olsa da kırmızıları gördün.benim de olmadıysa kırmızılar gelse de bari yeni çalışma takvimini hazırlasam di mi?Şeniz

üfffffffffffff ya.bende çok kötüyüm.her ay işin yoksa bekler.sonuç hep aynı.canım sıkkın.neyse.artık foruma da bişey yazmayacağım.umut filan kalmadı.

Canım sakın kötü olumsuz düşünme bizimle paylaşmaya devam etmelisin bence. Paylaşmak her insanı rahatlatır. Burada bilmediklerimizi paylaşarak hem öğreniyoruz hemde bildiklerimizi anlatarak diğer arkadaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Yani biz hep beraber bunu aşacağız ve bebişlerimiz anneleriyle birlilte olacak inşallah tatlım. Biz her zaman seni bekliyor olacağız

Bak stres yok heyecan var olayını sevdim a.s Hayırlısı olsun aysellimcim.ama şimdi aklıma takılan neden henüz regl olmadım?kasık ağrılarım ve akıntım neden kaynaklanıyor?p.tesi akşamı yumurtlama dönemindeki gibi akıntım vardı.acaba bir daha mı yumurtladım?senin sonuç negatif olsa da kırmızıları gördün.benim de olmadıysa kırmızılar gelse de bari yeni çalışma takvimini hazırlasam di mi?Şeniz[/QUOTE]

canım ben gönlümden geçen bence kan tahlilinden olumlu sonuç gelecek ama gelmezse de ne yapıyoruz çalışmalara devam ediyoruz. Bugün regl bitti artık çalışmalara başlarız:)))))))

asogkl canım stres yapma canım sinir hepimizde oluyor ben iki gündür gergindim bugün sakinim bakalım. Ama iş hali ilerleyen saatler nasıl olurum bilinmez:)))))))))))

ne demek tatlım birbirimize destek için varız burda bu ay olmazsada dediğin gibi daha ilk denemen aralıkta olur allahın bir bildiği vardır bebişimizi göndereceği zamanı bilir inşallah bir an önce göbüşüne gelir canım

ınşallah aysellimcim benim de gönlümden geçen kan sonucunda + olması ama gönlümüzden geçen hep olsaydı şu anda tarih sırasına göre hamile olurduk. sen daha şanlısın en azından oldun bitti.ben hangi gün çalışmak lazım onu bile hesaplayamıyorum şu an.-tatlicadiarzu- hergün hergün de çekilmez ki yahu

prayforU please pray for me,tooyerimseniben
eee kızlar şimdi benim regl tarihim geçti.dolayısıyla 28 günde bir olmamış oluyor.yumurtlama tarihimi nasıl hesaplıcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…