Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benimde senelik iznim bitti ama 2 günde bir olayından çalışma günleri misafir kabul etmiyoruz işlerimizi erteliyoruz kampımızda böyle ne yapalım herşey bebiş için:lepi:delikafadulden

evet valla haklısın benimde kampa girmem lazım yoksa geçmi kaldım ya CADIARZU

Gülelim tabi ağlamaktansa gülmek iyidir.Gerçi ben bu akşam ağlamak istiyorum ama Sevinçten senağlamakaydirigubbakcemile3

supremem valla aynı gülüp duruyorum. Kamplar, yumurtlamalar, çift çizgiler kafayı yiyecez nerdeyse:)

ya evet valla aynı durumdayım iyicene psikolojim bozuldu (= herşeye acaba diyorum
hafta sonu bi dügüne gittik x-ray cihazından geçmedim ya ya bişey varsa diye.
eşimde bakıyo noldu niye gemiyosun mirmirmirmir

ya evet valla aynı durumdayım iyicene psikolojim bozuldu (= herşeye acaba diyorum
hafta sonu bi dügüne gittik x-ray cihazından geçmedim ya ya bişey varsa diye.
eşimde bakıyo noldu niye gemiyosun mirmirmirmir

evet ya benim de aklıma geldi o.Bazen toplantıya gittiğim yerlerde oluyor.mecbur geçiyorum.Allahtan son 2-3 haftadır toplantı yoktu.ama haftasou alışveriş merkezinde geçtim.:çok üzgünüm: hayır sadece şüphe.adama diyemezsinki şüpheleniyorum ben geçmiyim diye

canım ya sence çatladıgını anlarmıyız?

akıntın varsa kasıklarında hafif bir ağrın varsa yumurta çatlar diyorlar ama bazılarında da hiç çatladığı belli olmuyormuş bu kişiden kişiye değişen bişey canım bence sen tedbiri elden bırakma çalışmaya devam hihoyyyt
bide ateş ölçme yöntemi diyorlar ama ben hiç denemedim:1no2:

evet ya benim de aklıma geldi o.Bazen toplantıya gittiğim yerlerde oluyor.mecbur geçiyorum.Allahtan son 2-3 haftadır toplantı yoktu.ama haftasou alışveriş merkezinde geçtim.:çok üzgünüm: hayır sadece şüphe.adama diyemezsinki şüpheleniyorum ben geçmiyim diye

Ben zaten geçmek istemiyorum radyasyon almamak için isabet oluyor sende geçme ya boşver tadını çıkaralım bu günlerimizin yerimseniben

akıntın varsa kasıklarında hafif bir ağrın varsa yumurta çatlar diyorlar ama bazılarında da hiç çatladığı belli olmuyormuş bu kişiden kişiye değişen bişey canım bence sen tedbiri elden bırakma çalışmaya devam hihoyyyt
bide ateş ölçme yöntemi diyorlar ama ben hiç denemedim:1no2:

evet herkeste farklı belirti gösteriyo bekleyelim görelim :Saruboceq:

kızlar tekrar sorayımda;
ben 3 kasım yerine 1 kasım da oldum. Hesaplayıcılara göre yaptığıma göre 29 kasım adet tarihi diyor. Normalde 30 gün olan döngü şimdi 28 güne mi dönüşmüş oluyor:1shok:

kızlar tekrar sorayımda;
ben 3 kasım yerine 1 kasım da oldum. Hesaplayıcılara göre yaptığıma göre 29 kasım adet tarihi diyor. Normalde 30 gün olan döngü şimdi 28 güne mi dönüşmüş oluyor:1shok:

ben şöyle yapıyoru..bir 28 güne gör birde 32 güne göre hesaplama yapıyorum..ikisinin tarihlerine göre hareket ediyorum..tarihi bilsenizde hep önerilen sistemi uygulayın :) bir boş bir dolu... bu hem tarihi yaklamak için hem de sperm kalitesi için öneriliyor kaydirigubbakcemile3

kizlar nbr? Ben iyi degilim az önce wcyw gidince kan geldi aferdersiniz yani bide mendilede kan geldi. birazda sanki adet sancilari gibi sancim var. dün dktora gittim hamilesin ama kan testtide yapalim dedi sonuc yarin gelecek. kesede haftaya gel görünür simdi cok erken dedi. cok korkuyorummm mafoldumben

X