- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.661
Amin canim insallah. neyse ben kaciyorum hadi size iyi sohbetler canlar. sebincim güzel haberlerini bekliyorum canim insallah. Aksam doktordan geldikden sonra yazarim artik.
hoşgeldin a.s.
ben geldim kızlar
Amin canim insallah. neyse ben kaciyorum hadi size iyi sohbetler canlar. sebincim güzel haberlerini bekliyorum canim insallah. Aksam doktordan geldikden sonra yazarim artik.
hoşgeldin şekerimalkisalkisalkis
kızlar kasıklarım ile karnım arasında sızlama şeklinde sancım var.nasıl tarif etsem içten sızlıyor gibi
hoşbulduk canım naber
Evet ince bir sızı ama karnımın altında sertlik yok gibi.yani hissetmiyorum sertlik.eskiden de böylemiydi bilmiyorum
hayır kasıklarımda ağrı olur ama sızlama olmaz.ya gerçekten feci üşüttüm yada (ki 2. şıktır inş. Rabbim) güzel haber yolda
merhaba kızlar...
inşallah bebişin sızlatıyodur sebincim....
dün sabaha kadar çizim yaptım şimdi teslim etmeye gidiyorum... sonra uyuyacağım..çoook yorgunum..mide yanmam geçmiyor ve regl günüm ço kyakın olmasına rağmen ara ara akıntım var . hiç olmazdı..erken negatif teste rağmen ümitlensemmi bilemedim... midemin yanmasından ölecek gibi oldum ama guvenemediğim için ilaç ta alamadım...
uyanır uyanmaz katılacağım size... inşallah güzel haberler eklenir ...:CüvCüv:
hayır kasıklarımda ağrı olur ama sızlama olmaz.ya gerçekten feci üşüttüm yada (ki 2. şıktır inş. Rabbim) güzel haber yolda
merhaba kızlar...
inşallah bebişin sızlatıyodur sebincim....
dün sabaha kadar çizim yaptım şimdi teslim etmeye gidiyorum... sonra uyuyacağım..çoook yorgunum..mide yanmam geçmiyor ve regl günüm ço kyakın olmasına rağmen ara ara akıntım var . hiç olmazdı..erken negatif teste rağmen ümitlensemmi bilemedim... midemin yanmasından ölecek gibi oldum ama guvenemediğim için ilaç ta alamadım...
uyanır uyanmaz katılacağım size... inşallah güzel haberler eklenir ...:CüvCüv:
iylik saglık canım, valla bende bişey yok artık haberler sizde(=
vallahi canım bende çalışmalara devam bilmem tutar mı bu ay hep beraber göreceğiz 15 kasıma daha çok varkafamçokkarıştı
zaman geçmiyor gibi görünse de çok çabuk geçiyor.aslında vakit yaklaştıkça da daha bir heyecan yapıyor insan.Tüm kalbimle 15 kasımda senin için burda sevnç çığlıkları atmayı diliyorumdelikafadulden
Sagol supremecim cok iyiyim. yok bisi cekmiyo dedigim gibi zaten hamilede hissetmiyorum kendimi :) bakalim doktor ne diyecek bugün. Tek sen deneyimlisin nede olsa bisi sorcam canim. Doktora ne zaman gitmem gerekiyor yani nezaman bisi görülür bana hemen bugüne randevu verdi ama bisi görebilirmiyim canim adetime daha bi kac gün var.