Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

zaman geçmiyor gibi görünse de çok çabuk geçiyor.aslında vakit yaklaştıkça da daha bir heyecan yapıyor insan.Tüm kalbimle 15 kasımda senin için burda sevnç çığlıkları atmayı diliyorumdelikafadulden

canım benim bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim aslında bir tane kızım olmasına rağmen yinede strese giriyorum annelik içgüdüsü galiba allah isteyen anne babalrın kucağını boş bırakmasın
önce senin için halayımızı bir çekelim sonrada bizler için beklemeye başlarız beraber inşallah

aleyna34 sende hiç belirti var mı?Benim akıntım oluyor ara sıra.bir de karnımda sızlama var bugün.

canım benim bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim aslında bir tane kızım olmasına rağmen yinede strese giriyorum annelik içgüdüsü galiba allah isteyen anne babalrın kucağını boş bırakmasın
önce senin için halayımızı bir çekelim sonrada bizler için beklemeye başlarız beraber inşallah

İnş. bakalım cuma günü güzel bir olur inş.sabah evden giremem nete ama ofise gelince hemen bildiririm.

hepimizin bebeği topic bebeği olacak yerimseniben baksana kaç kişi birden gözlüyoruz yollarını

İnş. bakalım cuma günü güzel bir olur inş.sabah evden giremem nete ama ofise gelince hemen bildiririm.

dualarımız seninle güzelim inşallah olur opuyorumnanaktan:CüvCüv:
sabırsızlıkla bekliyorum vallaha gelirgelmez hemen açarım o gün topiğimizi

ben aslında haftaya p.tesi diyodum ama cuma günü yapmayı düşünüyorum şimdi.ben de bir de 2 hafta oldu herhalde gaz problemi var.sen test için bir gün düşündün mü?

X