- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.681
aleyna34 dün akşam girmiş ama sanırım o da test yapmamış henüz.onun ve integralin de bugündü tarihleri
merhaba kızlar evet daha test yapmadım bu gün geçsin istiyorum.birazda korkularım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aleyna34 dün akşam girmiş ama sanırım o da test yapmamış henüz.onun ve integralin de bugündü tarihleri
merhaba kızlar evet daha test yapmadım bu gün geçsin istiyorum.birazda korkularım var
zaman geçmiyor gibi görünse de çok çabuk geçiyor.aslında vakit yaklaştıkça da daha bir heyecan yapıyor insan.Tüm kalbimle 15 kasımda senin için burda sevnç çığlıkları atmayı diliyorumdelikafadulden
canım benim bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim aslında bir tane kızım olmasına rağmen yinede strese giriyorum annelik içgüdüsü galiba allah isteyen anne babalrın kucağını boş bırakmasın
önce senin için halayımızı bir çekelim sonrada bizler için beklemeye başlarız beraber inşallah
benimde 22 kasım arkadaşlar benide ekleyin listeye
Ben de senin gibiyim.hem korkuyorum hem de garip bir rahatlık var.sabırsızlanırım sanıyordum ama tuhaf bir duyguakannehir
İnş. bakalım cuma günü güzel bir olur inş.sabah evden giremem nete ama ofise gelince hemen bildiririm.
canım evet aynen benim bu gün olması gerekiyo inş. olmazda ama yinede tedirginim.
kızlar nasıl güzel yağmur yağıyor ya