- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.701
kızlar iyi akşamlar çıkamam lazım yarın görüşürüz yetştirmem gereken iş çıktı hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize ayaklarınızı sıcak tutun bol bol c vitamini alın by by canlarımopuyorumnanaktan
sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun canım testi
Merhaa kızlar.Spora gittim geldim çok yoruldum.Duşa girdiğimde bir şey dikkatimi çekti göğüs ıçlarımın rengi çok değişmiş.Regliye yakın diye oluyor muydu yoksa çift çizgi belirtisi olabilir mi. 2 denemeyle tutarsa yuh diycem :)
misafirim var yazamadım canım yarın bekleyeyim perşembe yapacağım hayırlısı bakalım
canım gögüs uclarındaki renk değişikliği yani koyulaşması bebiş belirtilerindenmiş( bütün belirtileri ezberledim ya 3 ayda) Hadi bakalım hayırlısı (= vayy 2 denemeyle hemde süpersiniz ne diyelim şekerim nokta vuruşudur inşallah kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin.topic sana da uğur getirir inş.
perşembe yani sadece yarını beklicez a.s
ya benim pek umudum yok aslında ama bugün duşa girerken bi baktım bayağı bir koyulaşma var.Reglime 13 gün var ama regl gibi belim ve kasıklarımda hassaslık da var. 2 kere olduğu için şans düşük :) sürekli misafirlerimiz var. misafirler gitti bu akşam da biz birine gitcez.Oysaki doktor 2 günde bir yapın dedi..Bakalım bakalım kısmet :))))) İnşallah herkesinki tutar :)her şey 13 gün sonra belli olcak
ya ben göğüslerime baktım ama rengi koyulaşmış mı anlayamadım.daha önce hiç dikkat etmemişim rengine kaydirigubbakcemile3
Merhaa kızlar.Spora gittim geldim çok yoruldum.Duşa girdiğimde bir şey dikkatimi çekti göğüs ıçlarımın rengi çok değişmiş.Regliye yakın diye oluyor muydu yoksa çift çizgi belirtisi olabilir mi. 2 denemeyle tutarsa yuh diycem :)