- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.621
evet canım yarın ilaca başlıcam. ama bu ayı pas gecmek istemıyorum, ya napılırki onuda bilmiyorum. Kocaman 19mm bi yumosum var =) dün dr dediki bugün yada yarın çatlayabilir, 2 gün ilişkiye girin tam zamanı çünkü. Yani gebe kalma olasılıgı yüksekmiş. bende düşünüyorum bu yumoşun çatlamama gibi bi durum olurmu acaba? Yada çatlaması için ben ilaç olmadan bişey yapabilirmiyim? zaten gebelik olursa adet olmıcakmısım kasım ayında.
Sebinm inşallah ki bende var diye düşünüyorum bebişin seninle canım:)
dr.una sorsana kendiliğinden çatlamaz diye korkuyorum çatlaması için müdaheleye gerek var mı diye?belki bir şey önerir.
nbr kızlar adetime 6 gün var inş. hamileyimdir ama bu ay hiç kafama takmadım saldım çayıra mevlam kayıra
dr.una güveniyorsa hiç kafana takma canım.Ben nasıl dua ediyorum biliyormusun "yumurtaya can veren Allah ne olur bizim yumurtalara da can ver" kaydirigubbakcemile3
ya o bana internet kurdu diyo (= sen zaten arastırmıssındır catlatan ilaçları ama sakın ilaç alma çatlıcaktır diyor, bakalım bende ona güveniyorum. Ama ya olmazsa deriz ya hep işte öyle bi durum. Arada da şey dedi bakalım nolucak olmazsa 6 aya kadar ( tabi bu 6 ayın 3ü gitti) aşılama yapıcaz sana. olur ya nie olmasın dimi bu sevimli yumoşum çatlasın yaa. Yoksa ben çatlıcamklava:
evet öyle haklisin canim,. ne yapalim mecbur artik ama ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum hic bir belirtim yok cünkü akinti disinda kaydirigubbakcemile3
supremem burdayım canım
sizi takip ediyorum
Çatlak için benim mükemmel karışımım var :)))) 2 arkadaşım da bu karışımı kullandı ve güzel sonuç aldılar :)))))hamile kaldığım saniye kendime de hazırlıcam
kızlar ben yemeğe gidiyorum şimdilik bycokacimcoook