Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

dr.una sorsana kendiliğinden çatlamaz diye korkuyorum çatlaması için müdaheleye gerek var mı diye?belki bir şey önerir.

Bebek yapmaya karar verdikten sonra düşünmeme şansın olmuyor maalesef. Birde ilk aylarda bebek olmuyorsa daha da düşünmeye başlıyorsun.
Ama umut etmekten hiç kimse vazgeçmemeli. geleceği zamanı bilir gelir bebişlerimiz kızlar

nbr kızlar adetime 6 gün var inş. hamileyimdir ama bu ay hiç kafama takmadım saldım çayıra mevlam kayıra

dr.una sorsana kendiliğinden çatlamaz diye korkuyorum çatlaması için müdaheleye gerek var mı diye?belki bir şey önerir.

ya o bana internet kurdu diyo (= sen zaten arastırmıssındır catlatan ilaçları ama sakın ilaç alma çatlıcaktır diyor, bakalım bende ona güveniyorum. Ama ya olmazsa deriz ya hep işte öyle bi durum. Arada da şey dedi bakalım nolucak olmazsa 6 aya kadar ( tabi bu 6 ayın 3ü gitti) aşılama yapıcaz sana. olur ya nie olmasın dimi bu sevimli yumoşum çatlasın yaa. Yoksa ben çatlıcam klava:

inşallah yanılmam canım da bebişim seninle birliktedir inş.
Bebişkom88 canım valla çok sevindim yaa artık 9 ay çok dikkat edeceksin öyle temizlik için falan kendini yormayacaksın.
Supremem canım dr ne dediyse uygula şekerim aynen yap bu ay valla ben senden de çok umutluyum umarım tüm hamiş olmak arkadaşların bebişleri anneleriyle beraber olmaya başlamıştır mini minnacıkta olsalar:)

dr.una güveniyorsa hiç kafana takma canım.Ben nasıl dua ediyorum biliyormusun "yumurtaya can veren Allah ne olur bizim yumurtalara da can ver" kaydirigubbakcemile3

evet öyle haklisin canim,. ne yapalim mecbur artik ama ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum hic bir belirtim yok cünkü akinti disinda kaydirigubbakcemile3

Çatlak için benim mükemmel karışımım var :)))) 2 arkadaşım da bu karışımı kullandı ve güzel sonuç aldılar :)))))hamile kaldığım saniye kendime de hazırlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…