- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.641
arkadaşlar sık idrara çıkma uykusuzluk yorgunluk hamilelik belirtisi olabilirmi
Okuduklarıma ve duyduklarıma göre evet hamilelik belirtisi.ama kesin öyledir denemez malesef canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben yemeğe gidiyorum şimdilik bycokacimcoook
Çatlak için benim mükemmel karışımım var :)))) 2 arkadaşım da bu karışımı kullandı ve güzel sonuç aldılar :)))))hamile kaldığım saniye kendime de hazırlıcam
aa şekerim aşkolsun? Neymiş o karışim bakim?
çatlak görünce aklım bizim çatlaklara gidiyor :))))))) :kedi: veririm tabikide seve seve :)canlarım biriniz yumurta çatlatmadan bahsediyor biriniz hamilelikteki çatlaklardan.eee artık bize de karışımı tarif edersin hayırlısı ile hamile kalırsakzemuszemus
Sagol supremecim cok iyiyim. yok bisi cekmiyo dedigim gibi zaten hamilede hissetmiyorum kendimi :) bakalim doktor ne diyecek bugün. Tek sen deneyimlisin nede olsa bisi sorcam canim. Doktora ne zaman gitmem gerekiyor yani nezaman bisi görülür bana hemen bugüne randevu verdi ama bisi görebilirmiyim canim adetime daha bi kac gün var.
ne durumdasın adetin nasıl oldu?
çatlak görünce aklım bizim çatlaklara gidiyor :))))))) :kedi: veririm tabikide seve seve :)
afiyet olsun bal olsun yarasın ama kilo olmasın hihoyyyt
Doktorum sürekli gittigim dokor canim. baskasina gitmiyorum. bana hamileyken annemde aynisina gidiyodu benim bebeklik resmim bile var orda asili hehe. ücretde yurtdisi oldugu icin farkli canim zaten burda. neyse ben bi gideyimde haber veririm :)
ben yemeğe gidiyorum. Grşrz. Sizlere de afiyet olsun
canım ben etlik lokman hekimde elif terziye gidiyodum..çok memnundum dalında bir numara tavsiye ederim..yaa kızlar Ankarada hiç doktora giden yok mu (jinekoloğa). bana bir tavsiye versin ankaralı arkadaşlardan biri
yaa kızlar Ankarada hiç doktora giden yok mu (jinekoloğa). bana bir tavsiye versin ankaralı arkadaşlardan biri