Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Sagol supremecim cok iyiyim. yok bisi cekmiyo dedigim gibi zaten hamilede hissetmiyorum kendimi :) bakalim doktor ne diyecek bugün. Tek sen deneyimlisin nede olsa bisi sorcam canim. Doktora ne zaman gitmem gerekiyor yani nezaman bisi görülür bana hemen bugüne randevu verdi ama bisi görebilirmiyim canim adetime daha bi kac gün var.

Çatlak için benim mükemmel karışımım var :)))) 2 arkadaşım da bu karışımı kullandı ve güzel sonuç aldılar :)))))hamile kaldığım saniye kendime de hazırlıcam

canlarım biriniz yumurta çatlatmadan bahsediyor biriniz hamilelikteki çatlaklardan.eee artık bize de karışımı tarif edersin hayırlısı ile hamile kalırsakzemuszemus

aa şekerim aşkolsun? Neymiş o karışim bakim?

:) Bir marka var ürünleirni yıllardır kullanıyorum ben.o markanın 3 tane ürünü var. onları birbirine karıştırıp fısfıslı şişeye koyup çalkalıyorsun.her gün ,özellikle de duştan sonra tüm vücuduna sürüyorsun.ve yine badem yağı da sürüyorsun ama. bu karışımı hamileyken başlayıp doğumdan sonraya kadar sürüyorsun.doğumdan sonra da devamın amacı cildi eski görüntüsüne kavuşturmak ve sıkılaştırmak.kullananlar çok memnun kaldı.Bakalım 16sında hamiş olursam hemen sipariş verip kullanmaya başlıcam :)

canlarım biriniz yumurta çatlatmadan bahsediyor biriniz hamilelikteki çatlaklardan.eee artık bize de karışımı tarif edersin hayırlısı ile hamile kalırsakzemuszemus
çatlak görünce aklım bizim çatlaklara gidiyor :))))))) :kedi: veririm tabikide seve seve :)

ya tatlım benimde pek deneyimli oldugum söylenemezki ben doktoruma telefon acıyorum kafama bişey takılınca, ama şöyle bi durum var senin daha sadece kese gözükebilir. çünkü adetine daha var. Doktorun sürekli gittigin birisi degilse eger adetini bekleyebilrsin sabredebilrsen tabi=) bide adetine kaç gün vardı canım?? cünkü 10 gün içinde gidince tekrar ücret ödemiyosun ya hani boşuna gitmesin paran.

Doktorum sürekli gittigim dokor canim. baskasina gitmiyorum. bana hamileyken annemde aynisina gidiyodu benim bebeklik resmim bile var orda asili hehe. ücretde yurtdisi oldugu icin farkli canim zaten burda. neyse ben bi gideyimde haber veririm :)

en iyisi canım hem senı cok iyi tanıyodur. Güzel haberlerini bekliyoruz =)

Amin canim insallah. neyse ben kaciyorum hadi size iyi sohbetler canlar. sebincim güzel haberlerini bekliyorum canim insallah. Aksam doktordan geldikden sonra yazarim artik.

yaa kızlar Ankarada hiç doktora giden yok mu (jinekoloğa). bana bir tavsiye versin ankaralı arkadaşlardan biri

yaa kızlar Ankarada hiç doktora giden yok mu (jinekoloğa). bana bir tavsiye versin ankaralı arkadaşlardan biri

Ben dr.umdan çok memnunum.İsmi Filiz Akın Su.Tunalı'da muayenehanesi var.ayrıca Zekai Tahir Burak Doğumevinde çalışıyor.Çok tatlı bir kadın.insanı çok rahatlatıyor.düşünürsen tel. numarasını ve adresini verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…