Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

supremecim sen yarın mı başlıcaktın ilaca?ınş. yumurtan bebişe dönüşür şekerim.

dualarımız seninle canım benim allah yüzünü güldürsün bu ay inşallah:CüvCüv::Saruboceq:
günü gelipte bekleyenlerle de tabiki

KIZLAR TAMAMLANMAYA BAŞLIYORUZ BENDE ARA ARA GİRİYORUM BENİM BİLGİSAYARIM ÇOK YAVAŞ KIZLAR asogkl SENİ AKŞAM EVEKİ BİLGİSAYARDA EKLEYECEM CANIM UNUTMADIM YANİ.
SEEBİN CANIM ÇOK DİKKAT ET KENDİNE

Hadi yaaa.ayyy inş canım.dün akşam ne düşündüm biliyormusunuz eğer olmadıysa çalışmak bir şey değil de havalar da soğudu ya ben genelde sabah banyo yaparım. daha erken kalkmak gerekecek saçları kurutmak için.ona üşeniyorum:roflol:

SAKIN ÜŞÜTMEYİN TAMAM MI KIZLAR? HAVALAR DEĞİŞKEN VE BİR ANDA SOĞUDU. BEN DÜN AZ ÜŞÜTÜM BELİM KÖTÜ AĞRIYOR.
Sebin canım bugün geçsin diye içimden çok dua ediyorum inş. güzel haber alırız canım arkadaşım.
supreme sen nasılsın nasıl gidiyor şeker?

Selamlar kizlar nasilsiniz? Ben daha yeni uyanabildim kalkmak istemedim cok soguk :)
Sebincim gelen giden varmi canim? Insallah yoktur. Bide akintim var demissin bence hamilesin cünkü benimde akinti cok olmasa bile vardi halada var. normalde bu zamani kuru gecirmem gerekiyordu.

ah sorma canım bende sabahları yaparım bide saçlarım uzun 2 günde bir sabah erkenden kalk banyo yap saçını kurut bu soğukta çok zor vallaha:bbo:

ağzını yerim kız senin.cokacimcoook inş. canım çok da umutlanmak istemiyorum ama ister istemez umutlanıyor.

Canım bu topici açtığın için Allah senden razı olsun.Allah'ım bu topicteki ve komşu topicteki arkadaşlarımızın dualarını geri çevirme.Tez zamanda kucaklarımızı bebişlerle doldur Rabbim:Saruboceq:

supremecim sen yarın mı başlıcaktın ilaca?İnş. yumurtan bebişe dönüşür şekerim.

evet canım yarın ilaca başlıcam. ama bu ayı pas gecmek istemıyorum, ya napılırki onuda bilmiyorum. Kocaman 19mm bi yumosum var =) dün dr dediki bugün yada yarın çatlayabilir, 2 gün ilişkiye girin tam zamanı çünkü. Yani gebe kalma olasılıgı yüksekmiş. bende düşünüyorum bu yumoşun çatlamama gibi bi durum olurmu acaba? Yada çatlaması için ben ilaç olmadan bişey yapabilirmiyim? zaten gebelik olursa adet olmıcakmısım kasım ayında.

eşine söylemişsindir herhalde artık?nasıl söyledin? bir de dr.a gittin mi?

slm kasım ayının ilk hamişi doktoro gidebildin mi canım

arkadaşlar bizde eşimle ne kadar bebiş istesek olmuyor unutalım o geleceği zamanı bilir diyoruz aklımızdan çıkmıyorki off allah herkese bebiş nasip etsinn yarabbim

aminn. Allahım bende sebin kardeşimin dualarına katılıyorum nolur lütfen hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip et bizlere ve tüm isteyen anne adaylarına :Saruboceq:

Yok kiz doktora gitmedim bugün aksama randevu verdi bakalim cok heycanliyim. esimde vallah süpriz yapamadim :) heycandan. dün sabah erkenden kalktim saat 6da yaptim testti esimde o saatde ise gidiyodu burunun dibine soktum testti gösterdim:) ne oldu simdi hamilemisin demek dedi evet dedim. yok canim dedi:) vallah testte göre öyleyim dedim. sonra öptü beni :) ama hala inanamiyor önce doktora git ondan sonra inanirim diyo:) saat basi ariyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…