- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.601
supremecim sen yarın mı başlıcaktın ilaca?ınş. yumurtan bebişe dönüşür şekerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavaş yavaş gerildiğimi hissediyorum.sonuç pozitif olursa tabii ki havalara uçarım ama negatif olursa da Allah'ın bir bildiği vardır der çalışmaya devam ederim.ama bu bekleme süresi var ya adamı yiyo bitiriyo.Dualarınızı eksik etmeyin canlarım benim:1hug:
hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı olurmuş ama akıntı olmaz sadece hamilelik olduğunda olur diye biliyorum inşallah bebişin göbüşündedir:CüvCüv::Saruboceq:
iyi sabırlısın canım benim ben olsan çoktan almıştım opuyorumnanaktan
Hadi yaaa.ayyy inş canım.dün akşam ne düşündüm biliyormusunuz eğer olmadıysa çalışmak bir şey değil de havalar da soğudu ya ben genelde sabah banyo yaparım. daha erken kalkmak gerekecek saçları kurutmak için.ona üşeniyorum:roflol:
Selamlar kizlar nasilsiniz? Ben daha yeni uyanabildim kalkmak istemedim cok soguk :)
Sebincim gelen giden varmi canim? Insallah yoktur. Bide akintim var demissin bence hamilesin cünkü benimde akinti cok olmasa bile vardi halada var. normalde bu zamani kuru gecirmem gerekiyordu.
SAKIN ÜŞÜTMEYİN TAMAM MI KIZLAR? HAVALAR DEĞİŞKEN VE BİR ANDA SOĞUDU. BEN DÜN AZ ÜŞÜTÜM BELİM KÖTÜ AĞRIYOR.
Sebin canım bugün geçsin diye içimden çok dua ediyorum inş. güzel haber alırız canım arkadaşım.
supreme sen nasılsın nasıl gidiyor şeker?
supremecim sen yarın mı başlıcaktın ilaca?İnş. yumurtan bebişe dönüşür şekerim.
Selamlar kizlar nasilsiniz? Ben daha yeni uyanabildim kalkmak istemedim cok soguk :)
Sebincim gelen giden varmi canim? Insallah yoktur. Bide akintim var demissin bence hamilesin cünkü benimde akinti cok olmasa bile vardi halada var. normalde bu zamani kuru gecirmem gerekiyordu.
ağzını yerim kız senin.cokacimcoook inş. canım çok da umutlanmak istemiyorum ama ister istemez umutlanıyor.
Canım bu topici açtığın için Allah senden razı olsun.Allah'ım bu topicteki ve komşu topicteki arkadaşlarımızın dualarını geri çevirme.Tez zamanda kucaklarımızı bebişlerle doldur Rabbim:Saruboceq:
arkadaşlar bizde eşimle ne kadar bebiş istesek olmuyor unutalım o geleceği zamanı bilir diyoruz aklımızdan çıkmıyorki off allah herkese bebiş nasip etsinn yarabbim
KIZLAR TAMAMLANMAYA BAŞLIYORUZ BENDE ARA ARA GİRİYORUM BENİM BİLGİSAYARIM ÇOK YAVAŞ KIZLAR asogkl SENİ AKŞAM EVEKİ BİLGİSAYARDA EKLEYECEM CANIM UNUTMADIM YANİ.
SEEBİN CANIM ÇOK DİKKAT ET KENDİNE